FOTO: Salon ATI de la Spitalul de Urgenţă Târgu Mureş, renovat Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 909 Vizualizări

FOTO: Salon ATI de la Spitalul de Urgenţă Târgu Mureş, renovat

Cel mai mare salon din cadrul Secţiei ATI a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş a fost supus unor lucrări de renovare şi igienizare, din fonduri proprii, a anunțat miercuri, 2 martie, Biroul de presă al Spitalului Clinic Județean de Urgență din Târgu Mureș.

”Lucrările au constat în zugrăvirea pereţilor, înlocuirea gresiei şi faianţei cu tarchet cu proprietăţi antimicrobiene, inclusiv pe pereţi până la o înălţime de 2 metri, înlocuirea prizelor de curent existente şi crearea de noi poziţii de prize de curent, înlocuirea corpurilor de iluminat, montarea unui aparat de aer condiţionat şi mărirea golului de uşă şi montarea unei noi uşi care să permită accesul mai facil cu patul în salon. Lucrările au durat aproximativ două săptămâni, iar valoarea totală a acestora a fost de 61.086 de lei, bani proveniţi din fondurile proprii ale spitalului”, se arată în comunicat.

Potrivit aceleiași surse, ”salonul ATI complet renovat a fost dat astăzi în funcţiune şi începând de mâine va primi pacienţi care au nevoie de îngrijiri medicale de specialitate.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE