Revocare a dreptului de administrare pentru un spațiu din Luduș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 358 Vizualizări

Revocare a dreptului de administrare pentru un spațiu din Luduș

Având în vedere starea fizică a imobilului în care își desfășoară activitatea Secția de Psihiatrie a Spitalului Orășenesc „Dr. Valer  Russu” Luduș (Castelul Banffy), Consiliul Local Luduș a aprobat în anul 2021 Hotărârea Consiliului Local nr. 124 prin care s-a efectuat modificarea destinației Școlii Generale din cartierul Gheja, în prezent fără activitate.

Prin hotărârea respectivă, clădirile școlii urmau să constituie, pe o perioadă de 10 ani, noul sediu al Secției de Psihiatrie. După o analiză atentă, Consiliul de Administrație a Spitalului Orășenesc „Dr. Valer Rusu” a constatat că imobilul din strada Dezrobirii nr. 1 „Nu corespunde din punct de vedere al suprafeței, motiv pentru care nu se poate asigura numărul necesar de saloane și asigurarea circuitelor”.

Conform acestei solicitări, Consiliul Local Luduș a aprobat revocarea „dreptului de administrare instituit în favoarea Spitalului Orășenesc „Dr. Valer Russu” Luduș asupra imobilului Școala Generală Gheja, aparținând domeniului public al UAT Orașul Luduș, situat în orașul Luduș, strada Dezrobirii nr. 1, construcție C1 Sc = 515 de metri pătrați, C2 Sc = 68 de metri pătrați și teren cu suprafața de 7.890 m.p., valoare de inventar 1.497.177,44 de lei”.

Prin același proiect de hotărâre, Consiliul Local „ia act de încetarea contractului de dare în administrare nr. 256 din 8 octombrie 2021 ce are ca obiect darea în administrare a imobilului Școala Generală Gheja, aparținând domeniului public al UAT Orașul Luduș”.

Ioan A. BORGOVAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE