Despre natalitate cu medicul Claudiu Molnar Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 339 Vizualizări

Despre natalitate cu medicul Claudiu Molnar

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Părinte Arhiepiscop Irineu, Arhiepiscopia Ortodoxă Română Alba Iulia, prin Departamentul de tineret și biroul de cateheză – Structura de tineret pentru județul Mureș, în colaborare cu Biserica Ortodoxă „Adormirea Maicii Domnului” din cartierul Unirii, municipiul Târgu Mureș, organizează sâmbătă, 19 martie, începând cu orele 17:30, conferința intitulată „Criza natalității vs. Criza societății  Pași către viață”.

La eveniment vor lua cuvântul șef lucr. dr. Claudiu Molnar, medic primar obstetrică-ginecologie și Tabita Botoi din cadrul Biroului pentru viață al Arhiepiscopiei Ortodoxe Alba Iulia.

Tematica evenimentului se concentrează asupra principalelor cauze socio-medicale care conduc la o criză a natalității în societatea actuală (stil de viață, nivel de educație, statut social, afecțiuni medicale, criza de sarcină, infertilitate), provocări și perspective asupra creșterii natalității în contextul crizei (economice, sanitare, de siguranță și securitate națională și internațională) în care se afundă tot mai tare societatea în care trăim.

Conferința va avea un profund caracter interactiv, fiind încurajată participarea activă a publicului, prin adresarea de întrebări, opinii, curiozități. Publicul va avea posibilitatea de a interveni atât verbal, cu sau fără dezvăluirea identității, cât și sub protecția asigurării anonimatului, prin intermediul bilețelelor, pe care voluntarii noștri le vor colecta pe tot parcursul evenimentului.

Evenimentul se înscrie în seria activităților dedicate Lunii pentru viață, potrivit informațiiloir furnizate de pr. Silviu Jimborean, Inspector de tineret pentru județul Mureș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE