Gaming laptop: modelele  cele mai bune ale acestui an  Gaming laptop: modelele  cele mai bune ale acestui an Altele
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 113 Vizualizări

Gaming laptop: modelele  cele mai bune ale acestui an Gaming laptop: modelele  cele mai bune ale acestui an

Fiecare pasionat de jocuri video știe că este necesar să găsească un gaming laptop cu specificațiile ideale, care să nu se blocheze în niciun joc și să ofere cea mai bună experiență de utilizator posibilă. Procesorul, placa grafică, sistemul de operare, ecranul, memoria, dimensiunea și greutatea se numără printre principalele funcții ale unui gaming laptop care trebuie luate în considerare în funcție de nevoile fiecărui gamer. Cu atâtea specificații pe piață, este dificil să alegi varianta ideală pentru jocurile pe care tu le joci. Iată mai jos care sunt cele mai bune modele de laptopuri pentru gaming ale acestui an.

Gaming laptop Dell G15: pentru viteze mai mari

Laptopul pentru jocuri Dell G15 este conceput pentru a satisface nevoile celor mai pretențioși jucători, cu o grafică puternică, performanță rapidă și sistem termic îmbunătățit. Toate acestea pentru ca jocurile rulate să devină mai intense și mai reale. Designul inteligent oferă sistemului un spațiu termic care oferă o putere mare și se adaptează la sarcina dinamică a utilizării laptopului, permițând viteze mai mari pentru mai mult timp și mai multă răcire pentru componentele sale. Cu 16 GB de RAM, extensibil la 32 GB și memorie internă de 512 GB SSD, Gamer Dell G15 are viteza potrivită de care aveți nevoie pentru a vă bucura de jocuri fără griji. Mai mult spațiu de stocare înseamnă mai puțin timp de pornire, ceea ce vă permite să intrați direct în joc.

Laptop Acer Swift 3: ultraportabil și preț redus

Notebook-urile din seria Swift sunt cunoscute pentru designul lor excelent și factorul de formă ultra-ușor, în timp ce noile laptopuri Acer Swift 3 respectă toate cerințele prealabile ale seriei Acer Swift și folosesc un șasiu compact ultraportabil. Performanța sa este chiar mai bună decât a altor ultrabook-uri Intel, datorită procesorului AMD Ryzen 7 4700U, octa-core, care are viteze de ceas mai mari și consum mai mic de energie. Acer Switf 3 oferă performanțe excelente pentru un ultrabook atât de subțire și ușor. Nu este recomandat pentru jocuri foarte solicitante din punct de vedere grafic, dar Acer Swift 3 poate fi o alegere foarte bună pentru o persoană cu buget redus care caută un laptop portabil și performant.

Gaming laptop Lenovo Legion i5: echilibru între performanță și cost

Lenovo Legion 5i este ideal pentru jucătorii și utilizatorii care caută performanțe ridicate la un preț mai accesibil. Procesorul Intel i7 din a 10-a generație și placa grafică GeForce RTX™ 2060 asigură nicio blocare a jocului în timpul rulării și performanță ridicată când vine vorba despre grafică complexă. Ecranul anti-orbire Full HD WVA de 15,6 inci oferă cea mai bună definiție posibilă a imaginii și a culorii. Stocarea SSD este de 10 ori mai rapidă decât un HD, așa că veți avea și mai multă securitate atunci când stocați datele. Tastatura cu LED alb iluminat din spate este un detaliu care, pe langa faptul ca favorizează vederea în locurile slab iluminate, îmbunătățește calitatea imaginii foarte detaliate. Legion 5i este, de asemenea, proiectat cu un sistem de răcire optimizat format din 2 ventilatoare și 4 orificii de ventilație pentru a susține performanța înaltă a laptopului fără să se încălzească. Este o opțiune excelentă pentru cei care caută un produs care echilibrează performanța ridicată și costul.

Laptop gaming Asus ROG Zephyrus G14: model de top

Produsele ASUS Republic of Gamers sunt recunoscute la nivel mondial drept cele mai bune pentru jucători. ROG Zephyrus G14 este un laptop de gaming de 14 inci, perfect pentru oricine caută să aibă cea mai bună experiență de joc. Este echipat cu un procesor și placă grafică de ultimă generație, precum și cu stocare SSD rapidă. Ecranul NanoEdge Full HD de 120 Hz cu validare Pantone și sistemul de sunet Dolby Atmos sunt alte specificații importante. ROG Zephyrus G14 are designul unic AniMe Matrix pe capac, personalizând mașina. Ecranul este inovator și cuprinde 1.215 mini LED-uri individuale care pot fi folosite pentru a afișa imagini și animații care corespund redării muzicii. Este cea mai bună opțiune cu performanță ridicată în jocuri cu grafică detaliată.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE