Home / Cultură / Proiecție de film la Joia Muzeală

Proiecție de film la Joia Muzeală

Distribuie

Sala Etaj din clădirea muzeului din Cetatea Medievală din Târgu Mureș (Secția de Istorie și Arheologie) va găzdui joi, 3 martie, de la ora 17.00, o proiecție specială organizată în cadrul programului ”Joia Muzeală #7 Kids.”

”Îi așteptăm atât pe cei mici, cât și pe cei mari, la proiecția în avanpremieră a filmului de animație „Arcușorii și… fie ce o fi”. Bazat pe cărțile de succes scrise și ilustrate de András Dániel, „Arcușorii și… fie ce o fi” este unul din desenele animate preferate ale generației de 4-9 ani”, a anunțat Biroul de presă al Muzeului Județean Mureș.

Reguli de acces

Filmul nu este dublat, e disponibil în versiune originală cu subtitrare în limba română, iar tariful proiecției speciale este de 12 lei, prețul unui bilet întreg de vizitare la Secția de Istorie și Arheologie.

”Pe lângă cei șapte kufli întâlnim și personaje noi în noul film și nimic nu este ceea ce pare. Cum spune și sloganul filmului: Poate să iasă orice din asta! Premiera este planificată pe data de 4 martie”, se menționează în comunicat.

Accesul la eveniment se face pe bază de bilet și pe bază de rezervare prealabilă la adresa de e-mail pr@muzeulmures.ro sau la numărul de telefon 0749-912.992, în limita locurilor disponibile, respectiv 30% din capacitatea sălii.

”Biletele se pot achiziționa în avans de la parterul secției de Istorie și Arheologie, de marți până vineri, între 9.00 – 16.00, sau în ziua proiecției direct de la locație în funcție de locurile disponibile. Nu se aplică reducerea la prețul biletelor de vizitare în cazul tarifelor de proiecție specială. În parteneriat cu școlile și grădinițele din oraș, Muzeul Județean Mureș a programat în ziua de joi, 3 martie, alte trei proiecții cu circuit închis – de la orele 10.00, 12.00 și 14.00. Înscrierile se fac telefonic la numărul 0749-912.992, până miercuri, ora 14.00. Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2. Purtarea măștii medicală/ nonmedicală și respectarea distanțării de minimum 1,5 metri între persoane la intrarea în locație, la mese, la toalete și la ieșirea din locație. Masca trebuie să acopere gura și nasul”, au mai informat reprezentanții Muzeului Județean Mureș.

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

VIDEO. ”Lumea e aproape”, cu jurnaliștii Lacrima Balint și Aurelian Grama

Distribuie Directorul fondator al cotidianului Zi de Zi, jurnalistul Aurelian Grama, a participat, în urmă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.