Home / Business / Conducere nouă pentru Baroul Mureș

Conducere nouă pentru Baroul Mureș

Distribuie

Adunarea Generală Electivă a Baroului Mureș a validat recent, în data de 28 februarie, rezultatele alegerii organelor de conducere a Baroului Mureș.

Potrivit paginii web a Baroului Mureș, www.baroul-mures.ro, noul decan al Baroului Mureș este avocatul Viorel Gorea, care a preluat astfel ștafeta de la avocatul Nicolae Traian Galdea, care a deținut funcția de decan în perioada 2014-2022.

Conform sursei citate, noua componență a Consiliului Baroului Mureș este următoarea:

Consilieri: Traian Nicolae Galdea, Nicolae Aurel Adam, Sergiu Trifan, Pavel Axente, Mariana Emilia Rus, Traian Sorin Pop, Inge Bujaki, Isif Henter, Ioana Simona Cmeci, Antonia Diana Dogaru.

Comisia de disciplină: Stanca Aurora Năsălean, Laura Nireștean, Carmen Diana Marian, Anderko Thomas Daniel Dieter, Sorin Sabău.

Comisia de cenzori: Mathe Attila, Florin Ludușan, Georgeta Laura Luta Râștei.

(Redacția / Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html )


De asemenea, verificati

Spitalul Clinic Județean Mureș angajează paznici, muncitori și îngrijitoare

Distribuie Spitalul Clinic Județean Mureș organizează concurs pentru ocuparea următoarelor posturi vacante, pe perioadă nedeterminată, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.