Raed Arafat, anunț important despre adăposturile de protecție civilă Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 646 Vizualizări

Raed Arafat, anunț important despre adăposturile de protecție civilă

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, secretarul de stat Raed Arafat, a făcut vineri, 4 martie, un apel pentru eliberarea adăposturilor de protecție civilă afirmând că ”unele adposturi din blocuri sunt utilizate cu alte scopuri”, motiv pentru care ”va trebui să fie refăcute, rearanjate și redate destinațiilor inițiale”.

„IGSU lucrează în acest sens pentru reactualizarea situaţiei. Din păcate, nimeni nu s-a gândit că vor fi situaţii pentru care e bine să ne pregătim. Nu înseamnă că ne aşteptăm să avem o problemă noi, dar pregătirea este obligatorie. Din păcate, unele adăposturi din blocuri sunt utilizate cu alte scopuri şi aici va trebui să fie refăcute, rearanjate şi redate destinaţiilor. De acest lucru se ocupă colegii de la IGSU şi cu autorităţile locale şi vom intensifica acţiunile noastre şi rugămintea către cei care gestionează aceste adăposturi e să respecte regulile pentru care ele au fost create. Deci aceste adăposturi trebuie să rămână funcţionale ca adăposturi, aa cum era destinația lor inițială”, a afirmat dr. Raed Arafat.

Totodată, șeful DSU a transmis asociaţiilor de proprietari și autorităţilor locale care gestionează astfel de adăposturi ”să le pună la punct şi să le redea efectiv intenţia iniţială a lor de adăpost, chiar dacă e un spaţiu care va rămâne gol, că asta este scopul lui să rămână gol.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE