Home / Administratie / Mureș: 87 de activități culturale și sociale finanțate cu 4 milioane de lei

Mureș: 87 de activități culturale și sociale finanțate cu 4 milioane de lei

Distribuie

Aleșii județeni au aprobat luni, 28 februarie, cu prilejul unei ședințe extraordinare de lucru, participarea Consiliului Judeţean Mureş la organizarea, desfăşurarea şi finanţarea unor activităţi culturale şi sociale de interes public judeţean pe durata anului 2022.

Totodată, consilierii județeni au aprobat alocarea sumei de 4 milioane de lei din bugetul Județului Mureș pentru finanțarea în acest an a 87 de activități culturale și sociale.

”Obiectivul acestor acţiuni este de a promova judeţul Mureş în spaţiul social şi cultural al României, având ca obiective specifice: creşterea calităţii serviciilor publice în domeniul cultural şi social, popularizarea la nivel naţional şi internaţional a patrimoniului cultural şi arhitectural local, oferind turiştilor experienţe legate de patrimoniul construit, de patrimoniu imaterial sau experienţe legate de obiceiuri locale, tradiţii şi moduri de viaţă – costume, rafinamente culinare tradiţionale, evenimente muzicale şi arte ale spectacolului, intermediind direct deschiderea către instituţiile de cultură şi sociale din judeţul nostru, dar nu în ultimul rând ridicarea nivelului economic al zonei, în considerarea potențialului turistic, în general”, a precizat Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș.

Lista proiectelor poate fi vizualizată la următoarea adresă web:

https://www.cjmures.ro/Hotariri/Proiecte/2022/02__/pct1_anexa1.pdf

(Redacția)


De asemenea, verificati

Reţeaua de screening a Spitalului Orăşenesc Luduş a devenit funcţională

Distribuie Femeile din grupul ţintă din Sighişoara şi împrejurimi sunt invitate să se programeze la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.