Finalistă Eurovision România, concertează la Clubul Office Cultură
  • Malina Moraru
  • 0 comentarii
  • 400 Vizualizări

Finalistă Eurovision România, concertează la Clubul Office

Dora Gaitanovici, una dintre cei patru finaliști ai emisiunii de talente „Vocea României” 2028, în echipa cântăreței Irina Rimes, va concerta sâmbătă, 12 martie de la ora 20:00 la Office Club.

Tânăra Cântăreață s-a numărat printre cei 10 finaliști ai concursului Eurovision România 2022, cu piesa „Ana” semnată de ea atât pe compoziție, cât și pe text.

Dora Gaitanovici este o tânără cântăreață în vârstă de 21 de ani s-a născut la 10 iunie 2000, fiind pasionată de pian, saxofon, canto şi este pasionată de jazz, blues, rock, de muzica clasică, dar şi de cea folclorică. Știe să cânte la pian de la 4 ani, iar de curând a învățat să cânte și la saxofon.

Potrivit site-ului Cerbul de Aur, http://cerbuldeaur.ro, în palmaresul său se înscriu numeroase premii cum ar fi :Trofeul Tinereții – Amara 2017; Festivalul Radu Șerban – 2017 – trofeul festivalului;  Festivalul George Grigoriu – 2017 –  premiul al III-lea; Finala Selecției Naționale pentru Eurovision 2018 – locul 6;

Trofeul MUSIC-ADA – 2017; Trofeu creație Festivalul Mamaia Copiilor – 2015, cu piesa “Doar eu”,  compoziție proprie; Festivalul Mamaia Copiilor – 2015, cu momentul “Alunecând pe-o rază”, compoziție proprie; Marele premiu “Talentul din liceu se-arată”- 2016; Realizarea imnului C.N.”B.P.Hașdeu” Buzău, la împlinirea a 150 de ani de la înființare; Realizarea imnului Drăgaicii din Buzău.

De asemenea, a colaborat pentru diverse proiecte muzicale cu trupele Thy Veils (Garana Jazz Festival 2017, albumul “Neoradiant”), Implant pentru Refuz, Bucium, Undercover, Filarmonica “Paul Constantinescu” Ploiești și a avut numeroase apariții la TV și radio.

Mălina MORARU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE