GraduatE.ON, la start Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 153 Vizualizări

GraduatE.ON, la start

Cu o tradiție de 16 ani, GraduatE.ON, programul inițiat de E.ON România, își deschide porțile pentru o nouă generație de tineri dornici să înceapă o carieră în domeniul energiei.

”Sub motto-ul „Începe astăzi să construiești energia viitorului”, sunt încurajați să aplice studenți din ultimul an de studiu, nivel licență sau masterat, în domeniile economic, tehnic și IT. Perioada de înscriere se întinde pe parcursul a circa șase săptămâni, începând cu 8 martie, până în 22 aprilie inclusiv, și sunt eligibili tineri cu un background solid în domeniul studiat și care au interese și activități extra-curriculare semnificative (din organizații studențești, ONG-uri, au participări la sesiuni de comunicări științifice), precum și cunoștințe bune de Microsoft Office și limba engleză. Un plus îl constituie și disponibilitatea de a călători și de a efectua stagii de pregătire în diferite orașe din țară”, au informat reprezentanții companiei.

Potrivit sursei citate, la absolvire, E.ON România oferă tinerilor un job stabil cu beneficii atractive, stagii diverse pentru a vedea unde se potrivesc cel mai bine și mentori pregătiți să-i încurajeze încă de la începutul carierei

Mai multe informații despre GraduatE.ON, etapele de recrutare și experiențele absolvenților din program se găsesc pe site-ul E.ON (www.eon-romania.ro/ro/cariera), secțiunea GraduatE.ON (https://bit.ly/3c5ciSU), dar și pe pagina de Facebook E.ON Cariere.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE