Home / Invatamant / Dispare obligativitatea măștii pentru elevi

Dispare obligativitatea măștii pentru elevi

Distribuie

Potrivit edupedu.ro ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat că, odată cu încetarea stării de alertă se anulează atât toate restricțiile, cât și toate facilitățile din școli și universități.

,,Odată cu încetarea stării de alertă, se anulează atât toate restricțiile, cât și toate facilitățile din școli și universități. Dispare obligativitatea măștii pentru elevi, iar universitățile nu mai pot organiza cursuri online / Masca în școli se păstrează cu titlu de recomandare”, a precizat Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației.

,,Pentru viitor, va trebui să gândim modalitatea în care se realizează acreditarea, pentru a se putea organiza cursuri online. Dar asta va presupune cu siguranță evaluări ale resursei umane, ale infrastructurii fizice și IT, proceduri“, a mai precizat Sorin Cîmpeanu.

Alexandra HAJA

Foto: www.antena3.ro

 

De asemenea, verificati

Excelența la matematică, premiată la Târgu Mureș

Distribuie În timp ce suntem scandalizați de toate problemele răsărite de mulți ani la nivelul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.