FOTO EXCLUSIV: Proiect imobiliar propus în buricul Târgu Mureșului! Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 4209 Vizualizări

FOTO EXCLUSIV: Proiect imobiliar propus în buricul Târgu Mureșului!

Aleșii locali ai municipiului Târgu Mureș vor decide, într-o ședință viitoare de lucru, asupra oportunității de aprobare a proiectului ”Plan Urbanistic Zonal – PUZ locuințe colective S+P+2E” propus să fie realizat în Piața Trandafirilor nr. 48 din Târgu Mureș.

Proiectul are ca beneficiar o persoană fizică, Ioan Dogariu, și în prezent se află în dezbatere publică, pe pagina web a Primăriei municipiului Târgu Mureș, www.tirgumures.ro, secțiunea Informații publice – Arhitect șef – Urbanism – Documentații urbanism PUZ/PUD.

Parcelă de 657 de metri pătrați

Potrivit PUZ-ului propus, document realizat de SC Aalto Proiect SRL Târgu Mureș, terenul care face obiectul investiției este situat în intravilanul municipiului Târgu Mureș, pe strada Piața Trandafirilor nr. 48.

”Locația exactă este în centrul orașului, în spatele hotelului Plaza, din Piața Trandafirilor, cu acces carosabil din strada Bolyai. Poarta de acces este comună pentru Hotel Plaza și imobilele din strada Bolyai Farkas nr. 1”, se menționează în document.

În același document se mai precizează că ”pe parcela de 657 de metri pătrați se dorește construirea unei clădiri cu funcțiune de locuință colectivă care să cuprindă spații de locuit la parter și etaje și parcări la nivelul subsolului.”

În ceea ce privește echiparea edilitară, autorii PUZ-ului propus au arătat că ”terenul a fost edificat cu construcții, acum demolate, reţelele de alimentare cu apa, canalizare, gaze naturale, electricitate, telefonie, care stau la dispoziție așteptând să fie reutilizate”, respectiv că principala disfuncționalitate a proiectului este ”calea de acces la terenul reglementat necesită drept de servitude pe terenul Statului Român – curtea.”

Alex TOTH

Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE