Paradă auto anticomunistă la Târgu Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 590 Vizualizări

Paradă auto anticomunistă la Târgu Mureș

Reprezentanții Organizației Cherish Humanity au anunțat, prin intermediul unui comunicat de presă, că vineri, 11 martie, și sâmbătă, 12 martie, va avea loc o paradă cu mașini care vor purta pancarte ce expun comunismul. Aceasta se va desfășura între orele 14.00-17.00 și va străbate artere importante ale municipiului Târgu Mureș. Se transmite că parada „a fost concepută pentru a trage un semnal de alarmă asupra pericolului pe care îl reprezintă comunismul și ideologia comunistă aflată în expansiune în întreaga lume”.

Pe mașini vor fi expuse sloganuri anticomuniste precum: „Spune NU comunismului! Comunismul pune întreaga umanitate în pericol; Comunismul a făcut pe timp de pace mai multe victime decât cele două războaie mondiale la un loc; Comunismul înseamnă minciună și moarte; Umanitatea are nevoie să se elibereze de comunism; Cel mai periculos virus al lumii este ideologia comunistă; Minciunile Partidului Comunist Chinez au îmbolnăvit planeta; PCC a mințit, oamenii au murit”.

„Organizatorii și-au propus, de asemenea, să atragă atenția cu privire la pericolul reprezentat de Partidul Comunist Chinez (PCC), colosul comunist al zilelor noastre, ale cărui tactici specific comuniste au permis extinderea actualei pandemii în restul lumii, cu consecințe devastatoare pentru noi toți. De aceea pe pancartele de pe mașini, trecătorii vor putea observa link-ul către PETIȚIA END CCP, o petiție lansată de mișcarea disidentă chineză Tuidang, ce poate fi semnată online la: ENDCCP.COM/ro”, a comunicat Anca Ciubotaru, președintele Cherish Humanity.

Parada auto este organizată în colaborare cu mișcarea Tuidang din S.U.A. și este a doisprezecea de acest gen din România.

„Organizatorii consideră că nu este prea târziu ca oamenii să conștientizeze răul devastator pe care comunismul l-a adus și l-ar mai putea aduce în viitor umanității, dacă lumea nu va scapa de această plagă a societății umane. Este timpul să îl eliminăm pentru totdeauna din mințile și viețile noastre”, mai este transmis în comunicatul de presă.

Ioana MĂRGINEAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE