Sfaturi Utile Pentru a Cumpăra un Portofel Timp liber
  • gabriela.belean
  • 0 comentarii
  • 199 Vizualizări

Sfaturi Utile Pentru a Cumpăra un Portofel

https://images.unsplash.com/photo-1614260937422-f93aec4da8c5?ixlib=rb-1.2.1&ixid=MnwxMjA3fDB8MHxwaG90by1wYWdlfHx8fGVufDB8fHx8&auto=format&fit=crop&w=1169&q=80

Portofelele sunt accesorii folosite atât de bărbaţi, cât şi de femei pentru a-şi ţine în siguranţă banii, actele sau cardurile avându-le astfel mereu la îndemână. Întrucât nu au foarte multe lucruri de purtat cu ei, bărbaţii preferă portofele simple. 

Pe de altă parte, femeile par a avea necesităţi mai complexe şi doresc portofele mai spaţioase, elegante şi sigure pe care să le poată purta în poşete. 

Ele sunt mult mai atente la culoare, cusături, material, compartimentare, dar şi stil, în vreme ce ei sunt mulţumiţi cu ce este mai simplu, compact și plat. Indiferent de preferinţe, când cumpără un portofel atât femeile cât şi bărbaţii ar trebui să ţină cont de câteva aspecte. Iată despre ce este vorba!

Să se încadreze într-un buget rezonabil

Banii pe care eşti dispus să îi investeşti într-un portofel condiţionează calitatea şi materialul din care va fi realizat acesta. Dacă vrei ceva bine compartimentat, durabil şi rezistent trebuie să fii dispus să aloci un buget mai mare. Astfel, ai siguranţa că vei găsi un portofel bun şi de calitate pe care îl vei putea utiliza fără probleme mai mulţi ani.

Locul de unde cumperi

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE