Ratată doar „suta” Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 172 Vizualizări

Ratată doar „suta”

Echipa masculină de baschet CSM Târgu Mureș a obținut a 13-a victorie din 14 partide disputate în Liga I. Mureșenii s-au impus din nou la scor, 99-59 cu CS Universitatea Craiova, victorie obținută pe teren propriu în cadrul etapei a XVI-a, joc în devans. Fără să forțeze, echipa antrenorului George Trif s-a impus în toate cele patru sferturi, singurul lucru care nu le-a ieșit a fost atingerea barierei psihologice a celor 100 de puncte. Scorul pe sferturi a fost 27-12, 26-20, 27-10, 19-17. După cum se poate observa, doar slăbirea ritmului în ultimul act a făcut ca această barieră să nu fie depășită și în acest joc. Este adevărat, la fel ca și în alte partide cu grad mai scăzut de dificultate, și în acest joc li s-au acordat mai multe minute celor mai tineri componenți ai lotului. Cu toate acestea, „suta” a fost foarte aproape de a fi atinsă. În ultimul minut, la scorul de 98-58 juniorul Robert Trif a beneficiat de două aruncări libere din care a transformat una singură, după care recuperarea defensivă reușită de Kenneth Ross nu a foct valorificată de acesta. De remarcat, toți cei 11 jucători care au intrat în teren au reușit să puncteze. Marcatori:

Goran Martinic 19 puncte (2×3), Vladislav Solopa 18 (1×3), Sánta Szabolcs 14, Vlad Nistor 13 (1×3), Alin Borşa 11 (1×3), Andrei Mureşan și Kenneth Ross (1×3) câte 8, Engi-Rosenfeld Dávid 3 (1×3), Mihnea Tălmăcean și Szilveszter Botond câte 2, Robert Trif 1.

Cu gândul la promovare

Pe finalul sezonului regulat formația mureșeană pregătește duelul pentru prima poziție, care și-o va disputa cu CSU Știința București, singura în fața căreia au cedat în ediția actuală, dar principala grijă este fără îndoială obținerea promovării în Liga Națională. Până la confruntarea cu echipa bucureșteană, programată la jumătatea lunii aprilie, mureșenii mai au de susținut alte patru meciuri. Primul s-a disputat aseară, la Sibiu cu echipa secundă CSU, urmat de o nouă deplasare, la ACS Ralph Brașov. Următorul joc pe teren propriu va fi în compania celor de la CSM CSU Oradea 2, după care va urma o deplasare mai dificilă, cu Laguna București, echipă cu doar două eșecuri.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE