Mureș: Acțiune preventiv-informativă pentru conducători auto, pe A3 Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3326 Vizualizări

Mureș: Acțiune preventiv-informativă pentru conducători auto, pe A3

Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Mureș a făcut cunoscută, prin intermediul unui comunicat, o acțiune preventiv-informativă a polițiștilor din cadrul Brigăzii Poliție Autostrăzi – Biroul A3 Turda – Borș și a Serviciului Rutier Mureș, care a avut loc joi, 10 martie.

„Pentru a veni în sprijinul conducătorilor auto, în cursul zilei de astăzi, aceștia au oferit șoferilor pe DN 15J (legătura între municipiul Târgu-Mureș și Autostrada A3), alături de obișnuitele recomandări preventive, și câte o cafea. De asemenea, conducătorilor auto le-a fost adus la cunoștință faptul că simptomele oboselii duc la scăderea timpului de reacţie, a vederii, a performanţei şi vigilenţei la volan. Polițiștii rutieri sunt permanent la datorie pentru creșterea gradului de siguranță rutieră pe drumurile publice și pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere!”, au transmis reprezentanții Biroului de Relații Publice al IPJ Mureș.

Au fost de asemenea transmise și câteva recomandări pentru conducătorii auto: „odihniți-vă bine înainte de a porni la drum; dacă nu vă simțiți bine sau suficient de odihniți, nu conduceți; evitați administrarea de medicamente care afectează capacitatea de a conduce autovehicule, dacă intenționați să plecați la drum; etapizați-vă călătoria, prevăzând pauze pentru a mânca și a vă odihni; pentru un plus de siguranţă, în mers, măriţi distanţa dintre vehicule; evitaţi depăşirile care, în condiţii de vizibilitate redusă, se dovedesc extrem de periculoase.”

Acțiunea a beneficiat și de sprijinul Corpului Național al Polițiștilor.

Ioana MĂRGINEAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE