Percheziții pentru proxenetism în Luduș și Bogata! Luduș
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1171 Vizualizări

Percheziții pentru proxenetism în Luduș și Bogata!

Biroul Inspectoratului Județean de Poliție Mureș a anunțat prin intermediul unui comunicat de presă că joi, 10 martie, au fost efectuate trei percheziții domiciliare, în Luduș și Bogata. Acestea au fost realizate în cadrul unui dosar penal în care sunt executate cercetări pentru proxenetism.

„În fapt, în perioada decembrie 2021 – martie 2022, trei bărbați ar fi  înlesnit, determinat și constrâns o femeie de 24 de ani să practice prostituția, în vederea obținerii de foloase patrimoniale de pe urma acesteia. În urma perchezițiilor au fost ridicate patru telefoane mobile  fiind identificați 64.000 de lei și 39.000 de euro, urmând a se stabili proveniența acestora. Doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, iar față de unul dintre aceștia fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile. Perchezițiile au avut loc sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduș”, au comunicat reprezentanții Compartimentului Relații Publice.

Acțiunea a fost efectuată cu ajutorul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R., Serviciului pentru Acțiuni Speciale Mureș și al Grupării de Jandarmi Mobilă.

Ioana MĂRGINEAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE