Home / Administratie / Concurență pentru apartamentele ANL din Luduș
apartamentele ANL din Luduș bloc cartier

Concurență pentru apartamentele ANL din Luduș

Distribuie

La începutul lunii februarie 2022, comisia socială constituită prin dispoziția nr. 927 din 20 iulie 2016 și emisă de primarul orașului Luduș, pentru stabilirea ordinii de prioritate în soluționarea cererilor de locuințe și în repartizarea locuințelor construite prin ANL, în componența: Cristian Moldovan, Anca Năsăudean, Claudia Vereș, Gabriela Fleșar și Veronica Iacob a analizat documentele solicitate și a stabilit: lista solicitanților care nu au acces la locuințe construite prin ANL (prin neîndeplinirea criteriului de vârstă la data depunerii cererii) și lista solicitanților care au acces la locuințe construite prin ANL (prin îndeplinirea prevederilor punctului A din criteriile prevăzute în Formularul nr. 3).

La aceeași ședință, Comisia a stabilit lista de prioritate pentru acordarea locuințelor în blocurile ANL (15 solicitanți).

În Raportul de specialitate la proiectul de hotărâre, Gabriela Fleșar de la Compartimentul „Domeniul public” a precizat că au acces la locuințele destinate închirierii în blocurile ANL tinerii care îndeplinesc cumulativ câteva criterii: titularul cererii de repartizare a unei locuințe trebuie să fie major, în vârstă de până la 35 de ani la data depunerii cererii și să poată primi repartiție pentru locuință în cel mult 60 de luni de la împlinirea acestei vârste, cererea de locuință se întocmește numai individual și în nume propriu, titularul cererii de locuință și ceilalți membrii ai familiei acestuia – soț/soție, copii și /sau alte persoane aflate în întreținerea acestuia trebuie să nu dețină și să nu fi deținut o altă locuință în proprietate și/ sau nu fie beneficiarul unei alte locuințe cu chirie, proprietate de stat, proprietate a unității administrativ – teritoriale sau a unității în care își desfășoară activitatea în orașul Luduș, titularul cererii de locuință trebuie să își desfășoare activitatea în orașul Luduș.

Prezentat în ședința Consiliului Local Luduș din 22 februarie 2022, proiectul de hotărâre amintit a fost aprobat în același timp cu cele trei Anexe.

Ioan A. BORGOVAN


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

VIDEO – Mașină în flăcări pe dealul Cerghidului. S-a aprins în timpul mersului

Distribuie O mașină a luat foc din senin în timpul mersului pe raza localității Cerghid. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.