Se joacă „Fiere” la Teatrul Studio Cultură
  • Malina Moraru
  • 0 comentarii
  • 393 Vizualizări

Se joacă „Fiere” la Teatrul Studio

În luna martie spectacolele de la Teatrul Studio se desfășoară fără restricții, spre bucuria studenților Universității de Arte din Târgu Mureș care abia așteaptă să iasă în fața publicului cu munca lor cea mai de preț. Astfel, Teatrul Studio invită publicul vineri, 18 martie la orele 19:00, pe strada Köteles Sámuel numărul 4 pentru a viziona spectacolul „Fiere” al studenților din anul II de masterat, în regia Monicăi Ristea.

Fiere, de Laila Ripoll, este un text spaniol contemporan, care prezintă povestea a patru personaje feminine: surorile Daria, Nazaria, Aurorita și servitoarea lor, Ulpiana. Spectacolul se desfășoară de-a lungul unei nopți, la priveghiul răposatului soț al Nazariei, José Rosario Antúnez Valdivieso. Relațiile dintre cele patru personaje se bazează pe manipulare și răzbunare, iar vechimea lor le-a transformat în relații de acută dependență. De la certuri banale la acte de violență, povestea celor patru femei este dominată de trecutul tumultuos. Ce altă noapte ar fi mai potrivită pentru a descoperi fapte care au stat ascunse zeci de ani, dacă nu noaptea priveghiului lui José? Minciuna, răzbunarea, ura se amestecă, învăluite de mister, în conacul din satul spaniol uitat de lume, iar umorul face ca acest amestec să devină unul savuros.

Ulpiana-Cristina Ciulei
Aurori-Cătălina Gulan

Laila Ripoll (născută la data de 4 august 1964, în Madrid) este regizor și dramaturg de origine spaniolă. La baza operelor sale stă umorul, provenit din alăturarea diverselor elemente cu un caracter de fantasmă, uneori inspirate de folclorul spaniol, și cu o vizibilă dominantă a universului feminin. Pentru textul Fiere a obținut, în anul 2001, Premiul Maria Teresa de Léon (Premiul special al juriului).

Daria-Sașa Pânzaru
Nazaria- Mălina Moraru

Distribuția: Malina Moraru, Sașa Pânzaru, Cristina Ciulei, Cătălina Gulan, Andrea Cuc, Renata mladoniczky, Mădălina Popa, Denissa Rogoz, Denis Demian.

Prețul unui bilet întreg este de 10 lei iar pentru elevi, studenți și pensionari 5 lei.

Rezervări se pot face la adresa  rezervari@uat.ro.

Mălina Moraru

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE