Activități CSM Târgu Mureș Slider
  • Malina Moraru
  • 0 comentarii
  • 146 Vizualizări

Activități CSM Târgu Mureș

Cotidianul Zi de Zi vă prezintă câteva din principalele evenimente sportive aflate în calendarul sportiv al județului Mureș la care vor participa sportivi de la CSM Târgu Mureș.

Tir cu arcul:

În decursul acestei săptămâni (joi – sâmbătă) se organizează la Iași campionatul național indoor juniori, unde sportivul Moréh Tamás are șanse mari de a obține medalii în diferite probe.

Handbal:

Echipa din campionatul Junioare 3, din grupa “Valoare” va primi vizita echipei Energetic Râmnicu Vâlcea, sâmbătă, 19 februarie, de la ora 12.00, în sala Gimnaziului ”Liviu Rebreanu.” Antrenoarea echipei vizitatoare este fosta portăriță Luminița Hutupan.

Popice:

Sâmbătă, 19 martie, ambele echipe de junior au deplasare, fetele deplasandu-se la Ploiești, iar băieții la Cluj. Duminică, 20 martie, echipa de seniori, masculin, are meci acasă împotriva echipei din Târgu Secuiesc. Meciul va avea loc în sala de popice de pe strada Călărașilor, de la ora 10.00.

Futsal:

Echipa Națională de fotbal U19 al României are turneu de calificare găzduit la Târgu Mureș. Pe lista sportivilor antrenați de Kacsó Endre se află și sportivul mureșean Nagy Tamás. Programul meciurilor poate fi verificat pe site-ul FRF.

Mălina MORARU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE