Home / Slider / Argint pentru Jakab Szilárd Sámuel

Argint pentru Jakab Szilárd Sámuel

Distribuie

Sportivul Jakab Szilárd Sámuel, dublu legitimat la LPS-CSM Tg Mureş a terminat pe locul doi la proba de 200 metri plat la Campionatul Naţional în Sală desfăşurat în Bucureşti. Pe lângă medalie, Jakab Szilárd Sámuel a mai alergat într-o finală.

„Jakab Szilárd Sámuel a terminat proba în 23 de secunde şi 35 sutimi, cu doar 19 sutimi în spatele campionului Vochin, din Piteşti. La startul probei s-au adunat 71 de concurenţi. Sportivul nostru a mai luat startul şi în proba de 60 de metri plat, unde s-a calificat în finală, cu timpul de 7 seccunde și 20 de sutimi”, au transmis reprezentanții CSM Târgu Mureș.

În finală JakabSzilárd Sámuel a terminat proba pe locul al cincilea, cu un timp cu doar o sutime mai slab decât în calificări. Un detaliu important despre performanța sportivului este faptul că toţi cei care l-au devansat pe sportivul târgumureșean, sunt cu un an mai în vârstă!

Felicitări Jakab Szilárd Sámuel!

Mălina MORARU


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

UPDATE: Mureș – Percheziții într-un dosar de ”abuz de încredere” la o firmă de transport rutier. Trei bărbați, reținuți!

Distribuie Polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale Mureș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.