Secretarul orașului Luduș, evaluat de Consiliul Local Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 295 Vizualizări

Secretarul orașului Luduș, evaluat de Consiliul Local

Având în vedere prevederile articolului 485 (alineatul 5) din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 57/2019, privind Codul administrativ și articolul 29 din Anexa nr. 6 la Codul administrativ actualizat, precum și Hotărârea Guvernului nr. 611/2008, pentru aprobarea normelor privind organizarea și dezvoltarea carierei funcționarilor publici, actualizată, primarul orașului Luduș, Ioan Cristian Moldovan, a inițiat un proiect de hotărâre cu acest subiect.

Raportul de specialitate al consilierului Delia-Maria Kiss, de la Biroul „Buget, Finanțe, Contabilitate și Resurse Umane” (BFCRU) din cadrul Primăriei orașului Luduș și Raportul de aprobare al primarului au propus consilierilor locali proiectul de hotărâre privind desemnarea a doi consilieri locali care să facă parte din comisia de evaluare a performanțelor profesionale individuale ale secretarului general al Primăriei orașului Luduș, Eugenia Giurgea pentru perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2021.

În ședința Consiliului Local din 22 februarie 2022, consilierul Gelu Puia a făcut două propuneri pentru comisia de evaluare amintită: Carmen Petac și Alina Șofron, propunere aprobată de consilierii locali.

Ioan A. BORGOVAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE