Servicii stomatologice gratuite pentru refugiații ucraineni Altele
  • Malina Moraru
  • 0 comentarii
  • 599 Vizualizări

Servicii stomatologice gratuite pentru refugiații ucraineni

Pentru a sprijinii refugiații ucraineni aflați în prezent în județul Mureș, trei cabinete stomatologice din Târgu Mureș oferă servicii stomatologice gratuite celor în nevoie. 

Cabinetul Dentapoint Stomatologie aflat pe strada Livezeni 71, oferă servicii stomatologice atât pentru copii cât și pentru adulți.

„Oferim servicii de consultanță stomatologică de urgență pentru refugiații din Ucraina! Pentru copiii și adulții refugiați, pe bază de confirmare telefonică în prealabil, asigurăm tratamente ce nu pot fi amânate!”, au transmis reprezentanții cabinetului stomatologic.

Programarea și detaliile se stabilesc telefonic la numărul: 0759660066.

Se pot face de asemenea programări în limita locurilor disponibile pentru tratamente stomatologice de urgentă atât pentru refugiații ucraineni cât și pentru voluntari la cabinetul Alfa Stoma din Târgu Mureș, strada Sântana numărul 11, unde gazdă este medicul stomatolog Alina Băldean.

„Suntem alături de refugiații ucraineni și oferim gratuit servicii de urgentă atât pentru adulți, cât și pentru copii. În semn de mulțumire față de voluntarii implicați, oferim aceleași servicii și pentru ei”, transmit reprezentanții cabinetului medical.

Pentru detalii, puteți accesa pagina web: https://oamenidebine.ro/publicare/centru-colectare-donatii-santana-de-mures-unirii-prin-alfa-stoma/.

La cabinetul doctorului stomatolog Stoica Alexandra Mihaela aflat pe strada Liviu Rebreanu numărul 28A, etajul 1, refugiații ucraineni pot apela de asemenea pentru consultații și tratamente care nu pot fi amânate, în baza unei confirmări telefonice.

„Ne alăturăm și noi în sprijinirea refugiatilor ucraineni! Pentru cei care trec prin Târgu Mureș și au nevoie de servicii stomatologice! Oferim gratuit pentru copiii și adulții refugiați, pe bază de confirmare telefonică în prealabil, în ce privesc consultații și tratamente ce nu pot fi amânate! Toate detaliile și informațiile se stabilesc telefonic”. Numărul de telefon la care se poate apela este: 0746115788. 

„Oameni de bine”

Toate aceste cabinete medicale fac parte din platforma online https://oamenidebine.ro/,  care este dedicată ajutării persoanelor refugiate, unde se pot accesa diverse domenii de interes.

„Am creat #1 platformă ce unifică toate inițiativele umanitare din România! Și Ucraina are nevoie de ajutorul nostru! Fiecare dintre noi se poate implica acum! Unde, cum și cât, depinde de voi!”, se menționează în descrierea platformei.

Cu ajutorul motorului de căutare poți identifica rapid nevoile miilor de refugiați, dar în același timp poți identifica inițiativele la care să te alături în apropierea ta. Dacă ai ceva de oferit, înscrie-te rapid și publică anunțurile tale.

Mălina MORARU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE