Ce amendă a luat pentru gunoiul aruncat aiurea Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 800 Vizualizări

Ce amendă a luat pentru gunoiul aruncat aiurea

Toleranță ZERO față de cei care aruncă gunoiul pe domeniul public. Asta au dovedit cei de la Poliția Locală Târgu Mureș. Primăria Târgu Mureș depune eforturi de a asigura salubritatea municipiului și a le oferi cetățenilor confortul unui oraș curat. Cu toate acestea, unele persoane sfidează nu doar normele legale în vigoare, dar și cele de conviețuire și de respect față de locuitorii acestui oraș.

Citește și https://www.zi-de-zi.ro/2022/03/17/video-fundatia-transilvana-alpha-implineste-3-decenii/?fbclid=IwAR2O9sU8KV03oOhLB9FrLqmqJUikHJAz8lA26GSwjXLJ6qJEHO1aUQBezC4

Astfel, o patrulă mobilă de Intervenție din cadrul Poliției Locale Târgu Mureș a surprins, ieri, 17 martie, un bărbat, ce depozita lângă ghena de gunoi de pe str. Armoniei o grămadă de deșeur. Acestea proveneau din pivnița apartamentului, unde făcuse curățenie. Cel în cauză, pe nume H.A.R,  a fost sancționat contravențional cu suma de 1.000 de lei. Pentru a evita aceste situații neplăcute și pentru a nu micșora bugetul familiei, mureșenii sunt sfătuiți să nu mai arunce gunoiul pe stradă.

Poliţiştii locali acordă o atenţie sporită depistării gropilor de gunoi ad-hoc şi aplică sancţiuni usturătoare celor care aruncă deşeurile în locuri nepermise. Una dintre condițiile de bază pentru un nivel înalt de confort al cetățenilor este curățenia din oraș.  Curățenia orașului nu ar trebui să depindă numai de firmele de salubrizare, ci și de cetățenii urbei. Orașul nostru trebuie să fie un oraș curat, de care târgumureșenii să fie mândri, să se bucure de fiecare colț de oraș. Haideți să nu ne obișnuim ca de fiecare dată să facă altcineva curățenie în locul nostru. Să nu aruncăm totdeauna vina pe altcineva că nu e curățenie în oraș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE