Home / Altele / Ghid de cumpărare a unei combine frigorifice

Ghid de cumpărare a unei combine frigorifice

Distribuie

Stil american sau francez? Smart sau clasic? Există nenumărate opțiuni disponibile – și câteva lucruri pe care va trebui să le iei în considerare – atunci când cumperi o combină frigorifică. Iată un ghid cuprinzător pentru a te ajuta să alegi un aparat perfect pentru tine și familia ta.

Ia în considerare camera pe care o ai

Gândește-te la spațiul disponibil în bucătărie (sau oriunde plănuiești să depozitezi combina frigorifică); va trebui, de asemenea, să stabilești un buget și să îți amintești să iei în considerare costurile de funcționare.

Ia în considerare spațiul de care ai nevoie

Când vine vorba de capacitatea combinei frigorifice, ar trebui să fii realist. Gândește-te serios la câtă mâncare trebuie să păstrezi în frigider, pentru a îndeplini cerințele întregii tale gospodării.

Integrată versus independentă

Este posibil să fi întâlnit termenii „integrat” și „independent”. O combină frigorifică integrată (sau încorporată) este ascunsă în spatele ușii unui dulap de bucătărie. Combinele frigorifice de sine stătătoare sunt aparate separate, de sine stătătoare. De exemplu, poți găsi o combină frigorifică Beko în ambele modele

Sunt ascunse sau ies în evidență?

Combinele frigorifice integrate sunt ascunse de ușile dulapurilor, ceea ce înseamnă că se pot integra perfect în designul bucătăriei tale. Cu toate acestea, dacă optezi pentru o combină frigorifică de sine stătătoare, este important să iei în considerare modul în care arată, deoarece va fi un punct focal în bucătăria ta și trebuie să se potrivească, fără a fi montată în mobilă.

Tipuri de combină frigorifică

Este important să înțelegi diferitele caracteristici ale fiecărui tip de combină frigorifică, astfel încât să poți lua o decizie în cunoștință de cauză.

Combină frigorifică în stil american

Combinele frigorifice în stil american au un set de uși duble care se deschid din mijloc spre exterior; nu au o singură ușă cu balamale, ca modelele tradiționale. În general, acestea sunt cele mai mari, cu cel mai mare spațiu – unele modele având o capacitate netă de peste 600 de litri, precum o combină frigorifică Beko – făcându-le ideale pentru familiile mai mari.

Combină frigorifică în stil franțuzesc

Combinele frigorifice în stil franțuzesc sau cu uși franceze (uneori numite frigidere cu mai multe uși) sunt unități de mare capacitate, cu trei sau patru uși. Au un design contemporan, ceea ce înseamnă că se potrivesc în general bucătăriilor mai moderne și familiilor mai mari. Acestea fiind spuse, combinele frigorifice cu uși franceze sunt disponibile și în modele mai subțiri, pentru persoanele cu spațiu limitat.

Combină frigorifică clasică

Combinele frigorifice clasice au o secțiune de frigider în partea de sus și un compartiment separat pentru congelator dedesubt. Acestea sunt o opțiune excelentă de economisire a spațiului pentru casele mai mici. Ia în considerare aici o combină frigorifică Beko.

Combină frigorifică  Smart

Combinele frigorifice inteligente – cum ar fi un model de combină frigorifică Beko, o combină frigorifică Arctic sau o combină frigorifică Samsung Family Hub – nu doar că păstrează alimentele proaspete, ci au și funcții suplimentare, de la tehnologia de depanare la divertisment și liste de cumpărături partajate.  Unele combine frigorifice sunt dotate și cu o cameră internă, astfel încât să poți vizualiza conținutul frigiderului de la distanță și chiar să faci cumpărături, folosind un ecran tactil.

Caracteristici de urmărit

În afară de tipul de combină frigorifică de care ai nevoie, este, de asemenea, important să te gândești dacă îți pot fi utile alte funcții suplimentare. Iată câteva dintre cele mai comune oferite de o combină frigorifică Beko.

Încuietori pentru copii

Sistemele de blocare pentru copii îi împiedică pe cei mici să apese butoane și să modifice setările frigiderului.

No frost

Nu este nevoie să dezgheți o combină frigorifică fără gheață, iar congelatoarele fără gheață nu permit formarea de cristale de gheață pe alimentele congelate, care pot afecta gustul și textura.

Sisteme flexibile de stocare

Combinele frigorifice moderne Arctic sau Beko vin cu sisteme de depozitare flexibile, care îți permit să schimbi cu ușurință aspectul intern al frigiderului în funcție de nevoile tale. De exemplu, coșurile de ușă ajustabile înseamnă că le poți modifica poziția, astfel încât să poată ține cutii de carton și sticle, după cum este necesar.

Sertare transparente și rafturi din sticlă

Sertarele transparente îți permit să vizualizezi cu ușurință unde sunt depozitate alimentele, iar rafturile de stică împiedică alimentele – cum ar fi sosurile, uleiurile, sau sucurile cărnurilor – să se scurgă pe alimentele de dedesubt. Aceste rafturi sunt și mai ușor de curățat, prin urmare au înlocuit în mare măsură rafturile tradiționale din metal sau sârmă.

 

De asemenea, verificati

De ce sunt puzzle-urile grozave pentru copii

Distribuie De la primele puzzle-uri din lemn până la modele complexe de 1000 de piese, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.