Home / Administratie / Lotul de autostradă Chețani – Câmpia Turzii, în impas

Lotul de autostradă Chețani – Câmpia Turzii, în impas

Distribuie

Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC) a admis, în data de 9 martie 2022, contestația depusă de compania Strabag în data de 10 februarie 2022 la licitația pentru lotul de 15,7 kilometri Chețani – Câmpia Turzii din Autostrada Transilvania (A3), după ce în data de 31 ianuarie 2022 fusese desemnată câștigătoare oferta asocierii Drum Asfalt, informează www.economica.net.

„Admite contestația formulată de Strabag SRL, în contradictoriu cu Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, și anulează raportul procedurii de atribuire nr. 24/1051/31 ianuarie 2022, în partea ce privește oferta asocierii câștigătoare și a contestatoarei, și comunicările privind rezultatul procedurii transmise celor două ofertante. Obligă autoritatea contractantă la reevaluarea ofertei asocierii Drum Asfalt SRL – OPR Asfalt SRL – Obras Publicas y Ragadios SA -Trameco SA – Drumuri Bihor SA, în termen de 15 zile de la primirea deciziei, cu respectarea celor din motivare, a documentației de atribuire și a dispozițiilor legale în materia achizițiilor publice”, se menționează în decizia CNSC din data de 9 martie 2022.

După rezilierea contractului cu Straco, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a lansat, în data de 20 iulie 2021, o licitație pentru proiectarea și execuția lotului Chețani – Câmpia Turzii, valoarea estimată a contractului fiind de 383,4 milioane de lei.

La licitație au fost depuse trei oferte, după cum urmează: Asocierea Dimex 2000 Company SRL – Alpenside SRL – Explan SRL, Asocierea Drum Asfalt SRL – OPR Asfalt SRL – Obras Publicas Y Ragadios SA – Trameco SA – Drumuri Bihor SA și Asocierea Strabag SRL – Geiger Transilvania SRL.

(Redacția)


De asemenea, verificati

Drum din Cuci, reabilitat și modernizat

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Cuci anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.