VIDEO: Fundația Transilvană ALPHA împlinește 3 decenii Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 517 Vizualizări

VIDEO: Fundația Transilvană ALPHA împlinește 3 decenii

Fundația Transilvană ALPHA este locul unde lucrurile se mișcă înspre bine. Echipa este formată dintr-o mână de specialişti instruiţi şi devotaţi. Aceștia îşi focalizează toate energiile spre un singur ţel: de a reda speranţa şi de a îmbunătăţi viaţa persoanelor cu dizabilităţi . Fundația Transilvană ALPHA împlinește 3 decenii de activitate în sprijinul comunității. Ani în care a devenit o organizaţie umanitară prestatoare de servicii sociale, recunoscută atât la nivel local, cât şi naţional şi internaţional. Sunt 30 de ani de strădanie, de dăruire, de momente dificile. Ani de multă bucurie și satisfacție.

Citește și https://www.zi-de-zi.ro/2022/03/04/dr-alexandru-lupsa-sprijin-pentru-un-spital-din-ucraina/

“Sărbătorim cu bucuria în suflet. Dar majoritatea timpului îl dedicăm pentru muncă în folosul oamenilor și atenuarea nevoilor generate de războiul din Ucraina, fără ai uita pe vulnerabilii din România…

Mulțumesc tuturor, persoane fizice cetățeni ai României sau străini, firme mai mici sau cu potențial economic-financiar mai mare, alte ONG-uri românești sau străine. Mulțumesc autorităților publice locale, județene sau naționale. Mulțumesc organizațiilor internaționale din ale căror rețele de colaborare am făcut sau facem parte, pentru întreaga SUSȚINERE cu resurse materiale, financiare și educaționale. Acestea ne-au ajutat să progresăm și să avem capabilitatea de a ne îndeplini menirea!”a menționat pe pagina sa de facebook dr. Alexandru Lupşa, preşedinte consiliul director Fundația Transilvana ALPHA.  

Lucrând în comunitate şi pentru comunitate, echipa Fundației este aproape de pulsul real al vieţii. Fundația sensibilizează şi umple miile de lipsuri concrete la nivelul vieţii cotidiene personale, familiale şi comunitare. Sunt nevoi care, datorită extraordinarei lor diversităţi, nu se pot rezolva numai prin legi sau alocări de fonduri. La Mulți Ani Fundația Transilvană ALPHA!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE