Home / Slider / Începe campania de sterilizare gratuită
Începe campania de sterilizare gratuită

Începe campania de sterilizare gratuită

Distribuie

Ne exprimăm speranța că cetățenii vor răspunde acestui apel. Iubitorii de câini și pisici sunt chemați să se alăture unui demers lăudabil. Începe campania de sterilizare gratuită, singura metodă umană, eficientă și responsabilă de control al suprapopulației câinilor și pisicilor de pe străzi.

Asociaţia Save&Smile a postat pe pagina lor de facebook un anunț de mare interes pentru cei care se îngrijesc și de soarta animalelor fără stăpân. Totodată, mulţumeşte anticipat celor care vor programa pentru sterilizarea gratuită a căţeluşelor şi pisicuţelor de pe străzile orașului. Sterilizaţi o femelă şi veţi salva zeci de suflete! Intervenția chirurgicală este sigură și eficientă, având rezultate pozitive pe termen lung.

Este foarte importantă încurajarea proprietarilor de câini să fie mai responsabili, astfel se va reduce numărul câinilor hoinari și se va îmbunătăți sănătatea și bunăstarea câinilor. Totodată se va reduce numărul celor abandonați de proprietar, inclusiv puii care rezultă din reproducerea necontrolată.

Consiliul Local Mureş în colaborare cu Organizaţia TASSO e.V. , Germania, organizează o campanie de sterilizare gratuită pentru câini şi pisici, cu şi fără stăpân, pe raza Municipiului Tîrgu Mureş.

Perioada 28 – 30 martie 2022, între orele 8-17, la dispensarul adăpostului de câini de pe str. Prutului  nr 29.

Programările se fac de luni până vineri, între orele 8-15 la nr telefon 0725 609 434.

Prioritate o au:

– Câinii aparţinând firmelor fabricilor de pe raza orașului

– Animalele fără stăpân câini şi pisici din cartierele oraşului

– Câini şi pisici cu proprietari cu venituri reduse.

Conform H.G. nr 1059 2013 sterilizarea câinilor fără drept de montă este obligatorie, cu excepţie exemplarele cu regim special, bătrâne sau bolnave.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Bombă găsită într-o comună mureșeană

Distribuie Echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș a …