Home / Cultură / Recital poetic pentru o cauză nobilă

Recital poetic pentru o cauză nobilă

Distribuie

Sala Mică a Teatrului Național „Liviu Rebreanu” va găzdui a luni, 21 martie, de la ora 18.30, recitalul de poezie „DA/NU“, susținut de actorul Nicu Mihoc, cu prilejul Zilei Internaţionale a Poeziei (21 martie). Acesta va fi acompaniat la saxofon de Suciu Ciprian Gonzalez. La finalul evenimentului, toţi participanţii vor fi invitaţi să rămână la o degustare de vin pusă la dispoziţie de Crama Villa Vinèa în cadrul iniţiativei Paharul de Cultură.
Accesul la eveniment nu va fi condiţionat de achiziţionarea unui bilet, însă va fi recomandată o donaţie cu scopul strângerii bugetului necesar acoperirii drepturilor de autor pentru piesa „Clasa noastră“ de Tadeusz Słobodzianek. Spectacolul montat de Ştefan Roman pe celebrul text polonez va avea premiera la Sala Mare în 3 aprilie.
„Poezia în sine e viaţă, dar aceasta capătă un plus de însufleţire în momentul în care e recitată. Iar când acest lucru e făcut de un actor, poemul capătă valenţe cu totul aparte. Evenimentul se adresează tuturor celor care apreciază poezia rafinată şi actoria de calitate şi care, totodată, vor să sprijine un demers artistic” au transmis organizatorii evenimentului.
Donaţiile vor putea fi făcute atât la faţa locului cât şi în prealabil, în contul Asociaţiei pentru Teatru Liviu Rebreanu, cu menţiunea Donaţie Clasa noastră: IBAN RO 86 RZBR 0000 0600 2074 4332, deschis la Raiffeisen Bank Târgu Mureș.
Evenimentul este organizat de Asociaţia pentru Teatru Liviu Rebreanu în parteneriat cu Teatrul Naţional Târgu-Mureş – Compania „Liviu Rebreanu“ şi Villa Vinèa.

Mălina MORARU


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

FOTO – Ziua Mondială a Apei, sărbătorită de Clubul Rotary Mureș la Școala Gimnazială „Friederich Schiller”

Distribuie Rotary Club Târgu Mureș  a organizat joi, 21 martie, începând cu ora 12:00, un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.