Caravana mobilă pentru screeningul cancerului de col uterin continuă Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 320 Vizualizări

Caravana mobilă pentru screeningul cancerului de col uterin continuă

Caravana mobilă pentru screeningul cancerului de col uterin își continuă acțiunea de testare Babeș Papanicolau, oferind servicii medicale de testare gratuită femeilor cu vârsta cuprinsă între 24 și 29 de ani.

”Caravana mobilă se va afla astăzi, 22 martie 2022, în localitatea Bălăuşeri (Mureș), începând cu ora 16.00. Punct de recoltare: Bălăușeri nr. 317. Următoarele două acțiuni de screening/ testare Babeș Papanicolau, planificate în teritoriu până la sfârșitul lunii martie: Ungheni (Mureș), 24 martie 2022, ora 16.00, punct de recoltare strada Principală nr. 105 și Crăciuneşti (Mureș), 29 martie 2022, ora 16.00, punct de recoltare strada Principală nr. 165. Informații suplimentare despre screeningul în cadrul caravanei mobile se pot obține de la medicul de familie din localitate”, au transmis coordonatorii proiectului.

În cadrul aceluiași program de prevenție, femeile cu vârsta cuprinsă între 24 și 29 de ani pot beneficia de servicii de testare gratuită Babeș-Papanicolau, în fiecare zi, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, cabinet de planificare familială, în intervalul orar 10.00 – 17.00.

Programările se pot face la numărul de telefon 0372-653.100.

”Caravana mobilă pentru screeningul cancerului de col uterin este o acţiune care se desfăşoară în cadrul proiectului „Program de prevenție, depistare precoce și tratament precoce al cancerului de col uterin, regiunea Centru” (cod SMIS 138603) derulat de Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș în calitate de beneficiar, în parteneriat cu Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș”, se mai menționează în comunicat.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE