Dispensarul Medical Uman din Beica de Jos și-a deschis porțile Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 735 Vizualizări

Dispensarul Medical Uman din Beica de Jos și-a deschis porțile

Dispensarul Medical Uman din Beica de Jos și-a deschis azi porțile în prezența oficialităților  județene și locale în frunte cu prefectul județului, Mara Togănel și Maria Moldovan, primarul comunei Beica de Jos.

„Azi,  în prezența doamnei Prefect a județului Mureș, Mara Togănel, doamna Dr. Sălăgean Diana Cristina și-a început activitatea la Dispensarul Medical Uman din Beica de Jos. Dispensarul Medical Uman a primit binecuvântare și a fost realizată o feștanie”, au precizat reprezentanții primăriei comunei Beica de Jos. Potrivit acestora, programul de funcționare al Cabinetului Medical Uman de Medicina Familiei este de următorul: Luni, Marți, Miercuri: 8-14, Joi: 10-16 și Vineri: 10-14.

Noua investiție a cărui valoare se ridică la suma de 1 milion de euro a fost salutată și de prefectul județului, Mara Togănel, care a felicitat echipei din administrația comunei Beica de Jos pentru investiția inaugurate în cursul zilei de azi.

„Cei peste 2.300 de locuitori ai comunei Beica de Jos se vor bucura de servicii de medicină de familie👩‍⚕️ într-un spațiu adaptat nevoilor și cerințelor anului 2022. Dispensarul medical din localitate, un proiect de peste 1 milion de lei cu finanțare guvernamentală, este deschis cetățenilor din comunitate. Cred că acest proiect este o dovadă a faptului că prin multă muncă și interes pentru dezvoltare se poate ajunge la adevărate reușite în beneficiul oamenilor. O parte din lipsurile sistemului de sănătate s-au văzut în anii pandemiei și cred că va trebui să avem o aplecare aparte în acest sens. Voi continua să susțin orice investiție în sănătatea și siguranța mureșenilor”, a precizta Mara Togănel, prefectul județului Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE