Graffitti.Drimz de Alina Nelega, pe scena Teatrului Studio Cultură
  • Malina Moraru
  • 0 comentarii
  • 275 Vizualizări

Graffitti.Drimz de Alina Nelega, pe scena Teatrului Studio

Spectacolul Graffitti.Drimz se joacă la Teatrul Studio vineri, 25 martie, de la ora 19:00. Studenții anului II de master, actorie, sunt bucuroși să iasă în fața spectatorilor cu un spectacol dinamic acompaniat de ritmuri și versuri de hip-hop. Graffitti. Drimz de Alina Nelega în regia lui Gavril Cadariu, este un spectacol care nu lasă publicul indiferent. Scenografia este semnată de Măriuca Ignat iar coregrafia este realizată de Cristina Olar. Atelierul de versuri hip-hop a fost desfășurat sub coordonarea Andreei Radu pe muzică realizată de Andrei Poggo.
Sinopsis:
Viața la 17-18 ani este un amestec de ”de toate”, în diferite procente: dragoste, energie, vise, droguri, minciuni, frici, greșeli, lupte, căutarea unei identități și asumarea ei. Nu este deloc ușor. Și asta trăiesc în fiecare zi personajele din Graffitti.Drimz. O mamă alcoolică, care locuiește în casă cu fiica ei, care plânge și aleargă, un băiat care se pricepe la matematică și care se îndrăgostește de ea și desenează un graffiti pentru a o cuceri. El are un tată alcoolic care o curtează pe mama unui alt băiat, al cărui soț a fost polițist și a murit și acum toată lumea îl idolatrizează, în ciuda comportamentului său violent și abuziv. O fată care trebuie să aibă grijă de bunica bolnavă, un frate viclean care trebuie să facă tot felul de lucruri pentru bani, copii cu probleme de identitate sexuală.

Din distribuție fac parte actorii: Cristina Ciulei, Andreea Cuc, Renata Mladoniczky, Popa Mădălina, Moraru Mălina, Denissa Rogoz, Popa Anamaria, Sașa Pânzaru, Denis Demian, Iustin Cauneac, Sergiu Ștefanache, Sebastian Pop, Alexandru Stoicescu.

Intrarea la spectacol se face pe bază de rezervare, sau în limita locurilor disponibile se pot cumpăra bilete de la casieria Teatrului Studio.
Prețul unui bilet întreg este de 10 lei, respectiv 5 lei pentru elevi, studenți și pensionari.

Mălina MORARU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE