Ursul Masha, salvat de la circul din Ucraina Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 359 Vizualizări

Ursul Masha, salvat de la circul din Ucraina

Vă dau o veste inedită. A călătorit o noapte întreagă, pe un culcuș moale de paie. Peste 30 de ore cu mașina pe ruta Ucraina-România în drum spre libertate. Acum este la adăpost, se bucură de liniște și pace. Masha a pășit astăzi pentru prima oară în pădure, în România!

Cu pași timizi la început și tot mai încrezătoare apoi, Masha a explorat pas cu pas țarcul în care a fost eliberată și, chiar a încercat și apa din piscină! Pădurea Sanctuarului AMP Libearty îi va fi de acum înainte casă pentru totdeauna! Bun venit, dragă Masha!

Vestea a fost postată pe pagina de facebook a AMP Libearty – Bear Sanctuary, iar comentariile au curs imediat. „Să te bucuri de libertate, dragă Masha! Felicitări sanctuarului Libearty pentru că nu s-au dat bătuți și au reusit organizarea, autorizarea și transportul în condiții de siguranță a frumoasei ursoaice Masha, ținând cont de tot ce se întâmplă acum ăn Ucraina! Am urmărit cu mare interes întreaga poveste a Mashei așa că este o mare bucurie pentru mine să știu că povestea ei va continua de acum în cele 69 hectare de conifere. Mult succes în continuare!” a scris o doamnă.

Folosită pentru bani

Potrivit informațiilor furnizate de AMP Libearty , Masha a trăit o viață de paiață de circ și a fost supusă la traume fără nicio vină, au plimbat-o prin orașe într-o cușcă mică în spatele unei dube, să câștige bani de pe urma ei. Lionel De Lange , președintele BF Nathan, a scos-o din acel iad. Masha a călcat poate prima dată pe iarbă, la noi, în România. Drumul ei a fost posibil datorită autorităților sanitar veterinare și vameșilor postului de frontieră Halmeu- Satu Mare. Felicitări!

Creat în memoria ursoaicei Maya, sanctuarul Libearty este astăzi căminul a peste 100 de urşi bruni, toţi salvaţi de la o viaţă crudă şi abuzivă, în captivitate.

Recunoscut de mulţi specialişti ca fiind, probabil, cel mai bun sanctuar de urşi din lume, Libearty se întinde pe o suprafaţă de 69 de hectare de pădure luxuriantă, pâraie şi iazuri localizate pe teritoriul oraşului Zărneşti, municipiul aflat la poalele Carpaţilor, în apropierea municipiului Braşov.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE