Home / Slider / Concursul Naţional de Creaţie Artistică pentru copii
Concursul de creaţie artistică pentru copii „Aripi de primăvară”.

Concursul Naţional de Creaţie Artistică pentru copii

Distribuie

Liga Scriitorilor Români – Filiala Mureş și Biblioteca Județeană Mureș organizează, în perioada 23 martie – 23 aprilie, concursul de creaţie artistică pentru copii „Aripi de primăvară”.

Concursul este structurat pe două secţiuni, literară şi plastică. Categoriile de vârstă participante sunt 6 ani – creaţie plastică, 7-10 ani – creaţie literară şi/sau creaţie plastică; 11-14 ani – creaţie literară şi/sau  creaţie plastică; 15-18 ani – creaţie literară şi/sau creaţie plastică;

Lucrările literare trebuie să fie redactate cu diacritice. Redactarea se face în format Times New Roman, la 1,5 rânduri şi corp de literă 12. O singură lucrare pe maxim două pagini de fiecare concurent. Acestea vor fi transmise până pe data de 15 aprilie prin mail.

Citește și https://www.zi-de-zi.ro/2022/03/24/227-rata-somajului/

Lucrări plastice, (desene, grafică, picturi, planşe, colaje, fişe) o singură lucrare de participant, realizate prin orice gen de tehnică pe format A4. Acestea vor fi transmise până pe data de 15 aprilie pe mail pe adresa : antologiaecou@yahoo.com

Toate fișierele trimise vor conţine obligatoriu următoarele date: nume şi prenume copii, adresa de domiciliu, telefon, adresa email, vârstă, (unitatea de învăţământ, clasa/grupa – unde este cazul), acordul dreptului de publicare.

Lucrările care nu vor respecta toate cerinţele regulamentului, nu vor fi înscrise în concurs. Se va acorda câte o notă pentru fiecare criteriu de care se va ţine cont la jurizare: originalitate, mesaj, complexitate, talent, impresie artistică.

Jurizarea va avea loc în perioada 2-6 mai, iar câştigătorii vor fi anunțați în 9 mai şi vor primi diplome. Atribuirea premiilor se va face online.

Liga Scriitorilor Români-filiala Mureș și Biblioteca Județeană Mureș încurajează şi sprijină creaţia artistică în toate formele ei.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dorin Florea, întâlnire consultativă cu Horațiu Suciu? Ce a spus fostul primar

Distribuie Fostul primar al municipiului Târgu Mureș în perioada 2000-2020, Dorin Florea, a afirmat miercuri, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.