Seminar la Biserica Adormirea Maicii Domnului Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 151 Vizualizări

Seminar la Biserica Adormirea Maicii Domnului

Ești invitat la un seminar de informare și de pregătire pentru viață intitulat Siguranța pe internet. Cum evităm pericolele din spațiul virtual? Evenimentul va avea loc marți, 29 martie, de la ora 17.30, la Biserica Ortodoxă ”Adormirea Maicii Domnului” Unirii. 

La eveniment vor participa reprezentanți ai Centrului Regional al Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane Târgu Mureș, care vor prezenta avantajele utilizării internetului, dezavantajele expunerii excesive a vieții personale în social media, pericolele din spațiul online, transferul de date și informații cu caracter personal, metodele prin care le putem evita, sursele de documentare și informare avizate.

Citește șihttps://www.zi-de-zi.ro/2022/03/24/concurs-inedit-la-palatul-copiilor/

Acest seminar se desfășoară cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei. Inițiativa este a Arhiepiscopiei Ortodoxe a Alba Iuliei, Departamentul de tineret și Biroul de cateheză – Structura de tineret pentru județul Mureș, coordonată de pr. Silviu Jimborean, Inspector de tineret pentru județul Mureș, în colaborare cu Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Târgu Mureș . Activitatea se înscrie în seria activităților dedicate Lunii pentru viață.

Potrivit unui studiu efectuat de Organizația Salvați Copiii (2019), 96% dintre copii accesează internetul de pe un telefon smart. 99% au cont pe cel puțin o rețea de socializare. Unul din doi copii este victimă a unei forme de hărțuire în mediul virtual. De asemenea, 54% dintre copiii cu vârste cuprinse între 12-17 ani au fost afectați emoțional sau jigniți în spațiul online. Un procent de 61% dintre copii afirmă că s-au simțit inconfortabil în urma vizionării anumitor aspecte mai delicate pe Internet. Peste 48%  verifică foarte rar sau deloc veridicitatea informațiilor colectate din spațiul online.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE