Home / Administratie / Mureș: Avansări în grad de Ziua Poliției Române

Mureș: Avansări în grad de Ziua Poliției Române

Distribuie

Sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureș a găzduit vineri, 25 martie, o ședință festivă în cadrul căreia 17 ofiţeri şi 96 de agenţi de poliţie au fost avansaţi în gradul profesional următor, la termen. Alţi șapte ofiţeri şi 14 agenți de poliţie au fost avansaţi înaintea îndeplinirii stagiului minim, iar prin dispoziţie a inspectorului-şef, comisar şef de poliţie Constantin Mihalache, au fost acordate mulţumiri scrise poliţiştilor care au avut rezultate deosebite în activitatea profesională, pe parcursul anului 2021.

”De Ziua Poliţiei Române nu au fost uitaţi nici poliţiştii sportivi, care au primit recompense pentru activităţile sportive desfăşurate. Au fost înmânate medalii, diplome și cupe sportivilor care au participat şi câştigat locuri pe podium la concursurile sportive și de tir, susţinute în perioada anterioară acestei zile aniversare”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș. 

La eveniment a participat și Mara Togănel, prefectul județului Mureș.

”Trăim vremuri în care siguranța noastră și a familiilor noastre este cea mai importantă preocupare. România are șansa unui corp al Poliției pregătit, devotat și profesionist, ceea ce ne oferă acel grad de siguranță care face diferența dintre liniște și panică. În spatele celor 24 de ore în care ne putem trăi viețile în normalitate stă munca unor oameni care își sacrifică uneori și viața, în slujba jurământului pentru țară și pentru oameni. Pentru toate acestea, Poliția Română primește astăzi urări de bine și La mulți ani! Mulțumesc lucrătorilor Inspectoratului de Poliție al județului Mureș pentru fiecare secundă pusă în slujba mureșenilor”, a transmis prefectul județului Mureș.

Potrivit sursei citate, anul acesta, pe 25 martie, s-au împlinit 200 de ani de când domnitorul Grigore Dimitrie Ghica – cunoscut de istorici şi cu numele Grigore al IV-lea Ghica, domnitor al Ţării Româneşti între anii 1822 şi 1828, al cărui fiu, Dimitrie, a fost prefect al Poliţiei Capitalei – a înmânat agăi Mihăiţă Filipescu, în cadrul unei ceremonii desfăşurate la Bucureşti, primul drapel al Agiei. 

(Redacția)


De asemenea, verificati

Au început lucrările de reabilitare a Sălii Oglinzilor din Palatul Culturii

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.