Balastieră nouă în Iernut Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 703 Vizualizări

Balastieră nouă în Iernut

Conducerea societății Landmania SRL Cristești anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Exploatare agregate minerale – Deschidere balastieră în orașul Iernut”, propus a fi amplasat în extravilanul satului Cipău, orașul Iernut.

Potrivit unui comunicat, informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la adresa web apmms.anpm.ro și la sediul titularului de proiect din localitatea Cristești, strada Viilor nr. 834, iar observațiile publicului se primesc la adresa poștală strada Podeni nr. 10 Târgu Mureș, la e-mail office@apmms.anpm.ro sau la numărul de fax 0265-314.985.

Conform portalului listafirme.ro, SC Landmania SRL Cristești s-a înființat în data de 23 aprilie 2009, are ca obiect ”lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale” și a încheiat exercițiul financiar 2020 cu o cifră de afaceri de 28,9 milioane de lei, profit net de 3,5 milioane de lei și 62 de angajați. Firma este deținută de Agoston Eniko și administrată de Nemet Lehel Istvan.

(Redacția / Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html )

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE