Târgu Mureș: Centru de intervenție nou pentru ISU și Salvamont Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 338 Vizualizări

Târgu Mureș: Centru de intervenție nou pentru ISU și Salvamont

Consiliul Județean Mureș a demarat, în data de 25 martie 2022, o licitație estimată la valoarea de 4.186.891 de lei, fără TVA, pentru obiectivul de investiție ”Centru de intervenție în municipiul Târgu Mureș, strada Köteles Sámuel nr. 33, informează www.licitatiapublica.ro. În prezent, pe amplasamentul respectiv își desfășoară activitatea Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș, Structura Teritorială pentru Probleme Speciale Mureș, respectiv Dispeceratul Integrat de Urgență Mureș.

Practic, va fi construit un Centru de intervenție cu două corpuri de clădire cu funcțiunea clădire administrativă pentru ISU și Salvamont, cu regim de înălțime demisol plus parter plus mansardă. Proiectul mai prevede demolarea clădirilor existente în anexa C2 (clădirea ISU Mureș), C3 (cabina poartă), C6 (garaj), respectiv reconstruirea clădirii C7 (baracă din lemn).

”Prin tema de proiectare se propune demolarea corpurilor de clădire C2, 3 și 6 din incintă, și propunerea unei construcții noi cu funcțiunea de clădire administrativă pentru autoritățile publice locale ISU Mureș și Salvamont Mureș, cu regim de înălțime de demisol plus parter plus mansardă. Se dorește demolarea parțială a corpului de clădire C7, cu funcțiunea actuală de baracă și reconstruirea unei anexe de 10 metri pătrați pe locul acesteia din motive de securitate la incendiu, aflată în apropierea clădirii administrative noi proiectate”, se menționează în Memoriul tehnic general al proiectului, document întocmit de către o echipă a SC Hentza Business SRL.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 27 aprilie 2022, contractul va avea durata de 12 luni, iar investiția este realizată din fonduri bugetare.

Alex TOTH

Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE