Fată de 18 ani răpită, găsită în Bihor Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 3241 Vizualizări

Fată de 18 ani răpită, găsită în Bihor

În seara de duminică 27 martie, o tânără de 18 ani, din Bălăușeri, a fost răpită. Ultima oară a fost văzută în fața magazinului Darina, în Aleea Carpați nr. 29 din Târgu Mureș, potrivit informațiilor vehiculate pe rețelele de socializare. Inspectoratul de Poliție Județean Mureș a efectuat cercetări cu privire la împrejurările în care s-a întâmplat evenimentul, sub supravegherea parchetului. La aceeași dată, însoțită de fostul partener, ar fi mers cu o mașină într-o direcție necunoscută, după ce inițial acesta ar fi determinat-o să rămână în mașină împotriva voinței sale.

În baza celor furnizate, polițiștii au demarat investigații specifice, pentru depistarea persoanelor implicate, stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor ce se impun.

Astăzi, 29 martie, în baza  colaborării cu polițiștii din cadrul I.P.J. Bihor, aceștia din urmă au depistat persoanele în cauză în județ. În continuare, polițiștii din Mureș efectuează cercetări, pentru clarificarea cu exactitate a situației de fapt și luarea măsurilor legale în consecință, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Târgu Mureș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE