Home / Politic / Patru mureșeni, în conducerea națională AUR

Patru mureșeni, în conducerea națională AUR

Distribuie

Județul Mureș are, începând de duminică, 27 martie, doi reprezentanți în Biroul Național de Conducere (BNC) al Alianței pentru Unirea Românilor, în persoana coordonatorului Filialei Județene AUR Mureș, Răzvan Biro, care va îndeplini funcția de secretar general adjunct, respectiv deputatul Dan Tanasă, ales drept vicepreședinte al formațiunii.

Aceștia fac parte din echipa propusă pentru BNC de președintele AUR George Simon și votată de 784 din cei 832 de delegați prezenți la Congresul AUR. Din BNC mai fac parte reprezentați marcanți precum Claudiu Târziu, care este președinte al Consiliului Național de Conducere, Marius Lulea – primvicepreședinte AUR, Sorin Lavric – președinte al Senatului AUR. De asemenea, în cadrul Consiliul Național de Conducere (CNC), se regăsesc alți doi reprezentanți ai AUR Mureș, Dragoș Burghelia și Liviu Natea.

”Din partea AUR Mureș a participat la Congres una dintre cele mai numeroase delegații, însumând 34 de persoane, cu o medie de vârstă de 44 de ani și majoritatea cu studii superioare, cu toții membri activi și dedicați cauzei naționale. Moțiunea câștigătoare, intitulată „România Bogată: Creștină și Democrată”, reiterează valorile naționale de care este atașat partidul AUR și promite o Românie puternică, suverană în Uniunea Europeană, in care criteriul meritocrației, al competenței profesionale, să stea la baza accederii la funcțiile publice”, a informat Departamentul de Comunicare al AUR Mureș.

Potrivit sursei citate, în cadrul Congresului a fost analizată activitatea partidului din cei doi ani de existență, au fost alocuțiuni susținute de principalii lideri, și au fost adoptate rezoluții privind condamnarea agresiunii Rusiei din Ucraina, criza energetică și reunificarea cu Basarabia.

”Obiectivul AUR pentru următorii ani este să devină prima forță politică a țării și să guverneze în România pentru români. Avem încredere că prin această formulă nou aleasă demonstrăm faptul că promovăm oameni competenți și atașați principiilor care stau la baza partidului, determinați să își aducă aportul la o schimbare în bine a României”, se mai arată în comunicat.

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.