Home / Sanatate / Caravana mobilă pentru screeningul cancerului de col uterin continuă

Caravana mobilă pentru screeningul cancerului de col uterin continuă

Distribuie

Caravana mobilă pentru screeningul cancerului de col uterin se va deplasa în luna aprilie în județul Harghita, pentru a asigura femeilor cu vârsta cuprinsă între 24 și 29 de ani servicii medicale gratuite de testare Babeș Papanicolau.

Acțiunile de testare prin caravana mobilă, în prima săptămână a lunii aprilie, se vor desfășura după cum urmează: localitatea Cosmeni (Harghita), în data de 4 aprilie 2022, începând cu ora 11.00; programări la cabinetul medical, dr. Racz Maria, 0722-136.504 (caravana se va afla în centrul localității), localitatea (sat) Imper, comuna Plăieșii de Jos (Harghita) nr. 74, programări la cabinetul medical, dr. Vâga Emil, 0729-585.640. Pentru informații suplimentare, femeile cu vârsta cuprinsă între 24 și 29 de ani sunt rugate să se adreseze medicului de familie din localitate”, au informat responsabilii de comunicare ai Caravanei mobile.

(Redacția)

 

De asemenea, verificati

Foto: Întâlnire de lucru a reprezentanților sistemului de sănătate mureșean, în prezența președintelui CNAS- dr. Valeria Herdea. Ce probleme au fost identificate în județul Mureș

Distribuie Eficiența unui sistemul este rezultatul unei bune colaborări interinstituționale,  iar reprezentanții Instituției Prefectului-județul Mureș …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.