Film în avanpremieră la Joia Muzeală Cultură
  • Malina Moraru
  • 0 comentarii
  • 144 Vizualizări

Film în avanpremieră la Joia Muzeală

Ultima ediție de Joia muzeală din luna martie aduce în avanpremieră la Târgu Mureș proiecția lungmetrajului de debut al regizoarei Hajni Kis „Haita noastră”  (titlul original: Külön falka), premiat deja la numeroase festivaluri internaționale. Proiecția va avea loc joi, 31 martie 2022, de la ora 18:00, vă în Sala Mică a Palatului Culturii 

Haita noastră este unul dintre cele mai apreciate filme maghiare produse recent și a avut premiera internațională la Festivalul de Film de la Karlovy Vary. O poveste tată-fiică neconvențională inspirată din fapte reale. Copilul problemă, Niki are 12 ani și trăiește cu bunicii. Când Niki află că tatăl ei a fost eliberat din închisoare, încearcă să dea de el. Cu timpul, cei doi încep să se apropie, dar un secret de familie și alte circumstanțe nefavorabile sunt împotriva reunirii familiei.

Premii: Audience Award – CineFest Miskolc 2021, Best Actor (Gusztav Dietz) – Bosphorus IFF 2021, Fathy Farag Prize (Special Jury Prize) – Cairo IFF 2021

Nominalizări: Karlovy Vary IFF 2021, Black Nights FF – Youth and Children’s FF Just Film 2021, Central European FF 2021.

Proiecția de film este realizată cu sprijinul tehnic al Teatrului Național Târgu Mureș.

Tariful proiecției speciale este de 16 lei (preț bilet întreg de vizitare a Palatului Culturii). Accesul la eveniment se face pe bază de bilet de vizitare. Biletele se pot achiziționa în avans de la Casa de Bilete a Palatului Culturii sau în ziua proiecției direct de la locație în funcție de locurile disponibile. Nu se aplică reducerea la prețul biletelor de vizitare în cazul tarifelor de proiecție specială.

Mălina MORARU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE