Home / Business / Director general nou la compania Delgaz Grid

Director general nou la compania Delgaz Grid

Distribuie

Cristian Secoșan a preluat, începând de vineri, 1 aprilie, rolul de director general al Delgaz Grid și pe cel de membru al boardului E.ON România. Cel care a ocupat până acum această poziție, Ferenc Csulak, va continua să ofere suport din poziția de director general adjunct al companiei. Totodată, el va rămâne și în Boardul E.ON România, în calitate de director general adjunct, responsabil de aria de distribuție, până la data de 30 iunie 2022.

Cristian Secoșan (54 de ani) a fost, până în prezent, CEO al companiei Siemens România. De profesie inginer, absolvent al Universității Politehnica Timișoara, a acumulat în ultimii 30 de ani o bogată experiență în domeniul energiei, al tehnologiei și digitalizării, ocupând importante poziții în conducerea unor mari companii precum OMV Petrom, ABB și Alstom. Totodată, el a activat și în structura de decizie a AHK România (Camera de Comerț Româno-Germană) și în cea a Consiliului Investitorilor Străini (FIC). De asemenea, Cristian Secoșan a mai lucrat în grupul nostru în perioada 2007-2009, în calitate de director general al E.ON Moldova Furnizare.
„Venirea lui Cristian Secoșan în echipa noastră are loc într-un moment cu provocări extraordinare pentru companiile de distribuție. Avem de parcurs împreună un drum deloc ușor, dar sunt convins că energia, experiența profesională și calitățile sale de lider ne vor ajuta să ne atingem obiectivele”, a declarat Volker Raffel, CEO al E.ON România.
„Sunt nerăbdător să îmi cunosc colegii și să începem să lucrăm împreună. Delgaz Grid este singura companie integrată din domeniul distribuției de energie electrică și gaze naturale, cu operațiuni complexe și diverse, iar în tot ceea ce ne propunem să facem suntem cu ochii spre viitor, unul în care rețelele noastre vor fi coloana vertebrală a tranziției energetice”, a spus Cristian Secoșan.
Așadar, de la 1 aprilie 2022, Volker Raffel (CEO), Mirko Strube (CFO, Digitalizare/ IT, HR și alte funcții suport), Claudia Griech (Soluții Clienți), Cristian Secoșan și Ferenc Csulak (Distribuție) vor forma Consiliul Director al E.ON România.

Despre E.ON România

Grupul german E.ON este unul dintre liderii pieţei de energie, având în România o prezenţă consolidată de-a lungul a 16 ani. Companiile-fanion ale grupului sunt Delgaz Grid şi E.ON Energie România, acestea desfăşurând activităţi de distribuţie, respectiv de furnizare a energiei şi a soluţiilor energetice pentru circa 3,3 milioane de clienţi. De la intrarea pe piaţa din România, E.ON a investit circa 1,8 miliarde de euro, în principal în modernizarea reţelelor. Totodată, valoarea contribuţiilor virate la bugetul de stat şi bugetele locale se ridică la 2,5 miliarde de euro.

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.