Iernut: Loc de joacă și cămin cultural, construite cu 1,9 milioane de lei Iernut
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1031 Vizualizări

Iernut: Loc de joacă și cămin cultural, construite cu 1,9 milioane de lei

Conducerea Primăriei orașului Iernut a atribuit, în data de 25 martie 2022, societății Fortuna Plus Consult SRL Sâncraiu de Mureș, un contract în valoare de 1.957.017 de lei, fără TVA, pentru execuție lucrări pentru realizarea obiectivului de investiții „Construire cămin cultural și amenjare loc de joacă pentru copii în satul Cipău, oraș Iernut, județ Mureș”, informează www.licitatiapublica.ro.

”Principalul obiectiv urmărit de investiția propusă este îmbunătățirea condițiilor de trai pentru categoriile de persoane dezavantajate, în vederea unei dezvoltări sustenabile a urbei. Alături de combaterea procesului de migrare a populației, se urmărește și îmbunătățirea calității vieții persoanelor defavorizate, asigurarea de facilități pentru copii și părinți, asigurarea accesului populației la serviciile de bază, cu efecte asupra calității forței de muncă viitoare”, menționează sursa citată.

Proiectul este finanțat în cadrul Programului de finanțare Programul Operațional Regional 2014 – 2020, Axa 13.1, iar durata contractului este de maxim 20 de luni, din care 18 luni perioada de execuție a lucrărilor.

(Redacția / Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html )

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE