Un nou parteneriat important pentru UMFST Târgu Mureș Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 394 Vizualizări

Un nou parteneriat important pentru UMFST Târgu Mureș

Reprezentanții Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) „George Emil Palade” din Târgu Mureș (UMFST) și Universității Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București (UNATC) au semnat vineri, 1 aprilie, la Târgu Mureș, un parteneriat de colaborare având ca obiect realizarea de activități academice cu caracter multidisciplinar.

”Asocierea UMFST cu cea mai prestigioasă Universitate de teatru și film din România va permite realizarea unor proiecte științifice și educaționale comune precum și a unor manifestări culturale prin utilizarea resursei umane artistice pe care o are UNATC, a facilităților și infrastructurii pe care o au cele două universități. De mare interes pentru UMFST este colaborarea cu Centrul Internațional de Cercetare și Educație în Tehnologii Inovativ Creative (CINETic) – departament de cercetare în domeniul interacțiunii digitale și al neuroștiinţei aplicate în arte performative și film din cadrul UNATC”, a precizat senatorul Leonard Azamfirei, rectorul UMFST ”George Emil Palade” din Târgu Mureș.

Protocolul de colaborare a fost semnat din partea UNATC de rectorul universității, prof. univ. dr. Liviu Lucaci, scriitor, regizor și actor la Teatrul Național din București care a vizitat UMFST împreună cu prorectorul conf. univ. dr. Radu Mircea Apostol.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE