FOTO: ”Singura partitură care m-a obsedat”, lansarea de carte a anului în Sângeorgiu de Mureș Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 546 Vizualizări

FOTO: ”Singura partitură care m-a obsedat”, lansarea de carte a anului în Sângeorgiu de Mureș

Castelul Mariaffy din Sângeorgiu de Mureș a fost îmbrăcat în note muzicale sâmbătă, 26 martie, pentru a sărbători lansarea romanului ”Singura partitură care m-a obsedat”, al cărui autoare este Anca Petrușca.

Poetă și scriitoare, Anca Petrușca a început să își joace rolul în literatură la vârsta de doar 13 ani. La foarte puțin timp de la prima poezie pe care a scris-o, a urmat și recunoașterea talentului său de către o echipă specializată, ea obținând premiul Excelsior în cadrul Festivalului Național de Poezie Religioasă ”Credo”.

Romanul de debut al autoarei, ”Singura partitură care m-a obsedat”, o urmărește pe Aylin Smith, un product marketing manager din Leeds care se îndrăgostește de Alex Roberts și este convinsă că sunt suflete pereche. După 13 ani, în care nu au mai avut nicio interacțiune, Aylin și Alex se reîntâlnesc la o conferință din Londra. Împinsă de la spate de colegii ei, Aylin reușește să își depășească emoțiile și sa vorbească cu Alex, dar află că acesta e într-o relație și mai mult că urmează să se căsătorească.

”Era într-o relație! Bineînțeles că era! Soarta nu mi-a fost niciodată prietenă”, spune Aylin.

”Nu eram pentru prima dată în Londra, nu era pentru prima dată când participam la astfel de conferințe, dar tocmai acum când ele într-o relație, soarta a decis ca ar fi cazul să ne reîntâlnească. ”

Valorile în care Aylin credea și convingerile pe care le avea nu îi permiteau să intervină în relația dintre Alex și iubita, logodnica lui. Dar despre deciziile pe care eroina principală le va lua în ceea ce îl privește pe Alex Roberts, vă lăsăm să descoperiți în paginile romanului.

Singura partitură care m-a obsedat se găsește în format tipărit pe ancapetrusca.com, iar în format electronic pe Google Books și iBooks.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE