Primar ucis de un consilier local! Stiri regionale
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1147 Vizualizări

Primar ucis de un consilier local!

PNL Braşov îl va exclude din partid pe consilierul local Gheorghe Buta, inculpat în cazul morţii primarului comunei Jibert, Iancu Boeriu.
„Organizaţia judeţeană a PNL Braşov a luat cunoştinţă de evenimentele regretabile ce au avut loc în localitatea Jibert în seara zilei de 24 martie (…) Odată confirmată starea de fapt, organizaţia judeţeană a PNL Braşov a iniţiat demersurile de excludere din partid a inculpatului Gheorghe Buta, autorul regretabilei fapte. Decizia urmează a fi luată de forurile competente, imediat ce acestea se vor întruni statutar. Suntem consternaţi şi îndureraţi, în egală măsură, de aceste evenimente ocazie cu care transmitem, din nou, un mesaj ferm către toţi membrii şi susţinătorii liberali: violenţa, în oricare formă, nu este o opţiune şi nu este tolerată în organizaţia PNL Braşov”, se arată într-un comunicat transmis vineri de PNL Braşov.
Gheorghe Buta a fost reţinut joi, fiind acuzat că i-ar fi administrat primarului comunei Jibert, Iancu Boeriu, lovituri cauzatoare de moarte.
Edilul din Jibert ar fi decedat în spital, la mai multe zile după ce a fost bătut, el primind lovituri în abdomen care au cauzat o leziune gravă a intestinului.
„Din cercetările efectuate până în prezent, a rezultat faptul că, în seara zilei de 24 martie, în jurul orei 23,00, în locuinţa inculpatului a avut loc o altercaţie în urma căreia inculpatul a lovit victima mai întâi în zona feţei, a proiectat-o la pământ şi, ulterior, i-a aplicat două lovituri de mare intensitate în zona abdominală care au dus la ruperea intestinului. Din cauză că nu a fost tratată la timpul potrivit, această leziune intestinală a condus la peritonită şi, într-o perioadă scurtă, a condus la deces”, a precizat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunal Braşov.

(www.agerpres.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE