Home / Administratie / Bilanțul 2021 prezentat de primarul Dan Vasile Dumitru în fața CL Ibănești

Bilanțul 2021 prezentat de primarul Dan Vasile Dumitru în fața CL Ibănești

Distribuie

Dan Vasile Dumitru, primarul comunei Ibănești și-a făcut datoria de ales local, a prezentat bilanțul activității pe anul 2021 în cadrul ședinței Consiliului Local Ibănești avută loc joi, 31 martie.

„Oameni cu inițiativă care, în ciuda condițiilor economice și sanitare nesigure, au avut curajul să pornească afaceri. Producători locali care au obținut certificări valoroase pentru produsele lor. Evenimente și expoziții cu participare națională, care fac Ibăneștiul cunoscut în țară. Tineri voluntari activi, implicați, preocupați de mediul înconjurător Așa a arătat comuna Ibănești în anul 2021. Raportul anual privind starea economică, socială și de mediu a Comunei Ibănești în anul 2021″ este un portret complet care scoate în evidență toate domeniile din viața comunității noastre: activități economice, educație, religie, evenimente, evoluție demografică, investiții ale administrației publice locale. Nu este doar un raport pe care fiecare primar are obligația anuală de a-l prezenta în fața Consiliului Local, aceasta este imaginea comunității noastre în anul 2021”, a precizat Dan Vasile Dumitru, primarul comunei Ibănești.

Dan Vasile Dumitru: „În tot ceea ce facem ne bazăm pe comunitatea din Ibănești”

„Anul 2021 a însemnat muncă multă, o reîntoarcere treptată, și mereu îngrădită de restricțiile specifice pandemiei, la ceea ce am numit normalitate. Am continuat însă proiectele de investiții și, după cum se vede, pe unele le-am încheiat, pe altele le-am dus până în etapa finală. Însă, la fel ca într-o gospodărie de om care vrea să aibă totul pus la punct, nici în administrația publică nu putem spune niciodată că am făcut tot ce era de făcut. Proiectele actuale reprezintă temelia și inspirația pentru cele viitoare. A fost anul în care ne-am pregătit pentru lansarea unor proiecte mari, pe noi linii și programe de finanțare, prin care ne axăm pe introducerea gazului, reabilitări de clădiri și canalizare. În tot ceea ce facem ne bazăm pe comunitatea din Ibănești. Vocea locuitorilor este tot mai puternică și ne este de un real ajutor, ne arată dacă suntem pe drumul cel bun și ne atenționează dacă putem face lucrurile mai bine. Ne „obligă” să fim mereu mai buni și, doar împreună cu ei, locuitorii din Ibănești, proiectele de dezvoltare pentru comună au șanse de izbândă.”, se arată în finalul raportului prezentat de primarul Dan Vasile Dumitru.

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.