Home / Sport / Starturi diferite și emoții în Liga III

Starturi diferite și emoții în Liga III

Distribuie

Cele două echipe mureșene din seria 9 a Ligii III de fotbal au debutat în jocurile fazei a doua în deplasare. Diferența dintre obiectivele lor este foarte mare. Unirea Ungheni s-a clasat la finalul sezonului regulat pe locul 3 și participă la turneul play-off, iar Avântul Reghin se va lupta în play-out pentru evitarea retrogradării. În play-off participă patru echipe, se dispută trei tururi, cu un total de 9 etape, după care primele două vor susține barajul de promovare în Liga II cu primele două din Seria 10, unde favorite sunt Minaur Baia Mare și CAO Oradea. În această fază s-a intrat cu punctele obținute în sezonul regulat, doar golaverajul pornește de la 0. Aflată la 5 puncte de Metalurgistul Cugir, a doua clasată, Unirea a remizat pe terenul acesteia, scor 1-1, astfel că distanța s-a menținut. Liderul CS Hunedoara a surclasat cu 5-0 Viitorul Cluj și și-a mărit avantajul la nu mai puțin de 17 punte. Unirea are cu 3 puncte peste clujeni, pe care îi vor întâlni în etapa viitoare, pe Someș.

Luptă strânsă la retrogradare În grupul celor 6 care luptă pentru evitarea retrogradării lupta este mult mai echilibrată. Avântul Reghin ocupă locul 4 după ce a cedat cu 1-2 pe terenul formației CS Ocna Mureș. Reghinenii sunt la egalitate de puncte cu Sticla Arieșul Turda, ambele cu doar 3 peste Unirea Alba Iulia. În fața lor, la 6 puncte se află Sănătatea Cluj, pe care Avântul o va întâlni în etapa viitoare, pe teren propriu. Din play-out retrogradează ultimele două, dar și una din cele zece ocupante ale locurilor 4 în cele 10 serii, departajate de linia de clasament. Aici se dispută jocuri tur-retur, cu un total de 10 etape, astfel încât avantajul primelor clasate nu oferă siguranță.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

ACS Kinder: Grupa U8 a câștigat Cupa Municipiului Reghin

Distribuie După succesele grupelor U11, U9 și U6 din cadrul ACS Kinder a sosit momentul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.