EXCLUSIV! Cine va finaliza reabilitarea Palatului Culturii pentru 1,2 milioane de euro Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2527 Vizualizări

EXCLUSIV! Cine va finaliza reabilitarea Palatului Culturii pentru 1,2 milioane de euro

După mai multe licitații eșuate, Consiliul Județean Mureș a atribuit, în data de 5 aprilie 2022, societății Lukacs Alpin’s SRL Odorheiu Secuiesc, un contract de 6.294.317 de lei (aproximativ 1,2 milioane de euro), fără TVA, pentru finalizarea lucrărilor din cadrul obiectivului de investiții ”Reabilitarea Palatului Culturii”, informează www.licitatiapublica.ro.

Potrivit sursei citate, contractul constă în finalizarea lucrărilor ”Reabilitarea Palatului Culturii” din municipiul Târgu Mureș, iar în acest sens se vor executa ”lucrările rămase neexecutate conform Proiectului tehnic nr. 1/2018 întocmit de SC Romconstruct Group SRL și Autorizației de construire nr. 416/9 august 2018”, respectiv ”lucrările noi incluse în cadrul Studiului nr. 6947.0/2020.”

Conform portalului www.listafirme.ro, SC Lukacs Alpin’s SRL Odorheiu Secuiesc s-a înființat în data de 20 iulie 2004, are ca obiect de activitate ”Alte lucrări speciale de construcții” și este controlată de omul de afaceri Lukács Pál, care deține și calitatea de administrator.

La finalul exercițiul financiar 2020, firma Lukacs Alpin’s SRL a raportat o cifră de afaceri de 2,7 milioane de lei, profit net de 0,7 milioane de lei și un număr mediu de 11 de angajați.

”Noul contractant trebuie să finalizeze lucrările începute de către firma anterioară, respectiv reabilitarea Sălii de Oglinzi, a acoperișului, a geamurilor și a structurii de fier, dar și reabilitarea fațadei. Consiliul Județean Mureș a câștigat în anul 2017 un proiect cu finanțare europeană pentru reabilitarea Palatului Culturii din Programul Operativ Regional. Lucrările au fost începute în anul 2019 de către firma câștigătoare din Ploieșt, dar din cauza întârzierii și a neglijării termenelor, Consiliul Județean a reziliat contractul în anul 2020. Până la momentul rezilierii lucrările au fost realizate în proporție de 37%. De atunci Consiliul Județean a lansat de mai multe ori licitația pe platforma SICAP, a efectuat și mici schimbări în caietul de sarcini până s-a finalizat cu succes licitația publicată a cincea oară”, a informat Biroul de presă al Consiliului Județean Mureș.

Termenul de finalizare a proiectului este 31 decembrie 2023.

Alex TOTH

Foto: www.visitmures.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE